Завантаження ...
banner
banner

П'ять ознак мудрої жінки

П'ять ознак мудрої жінки фото

Жінка, яка навчилася бути по-справжньому мудрою, напевно, пережила багато різних періодів у стосунках. Вона навчалася на власних помилках та раділа перемогам. Завдяки пережитому досвіду якось вона зрозуміла, як саме потрібно поводитися із чоловіком, щоб він був щасливий! І сьогодні ми поділимося цими секретами із вами.

Пише Затишок.

1. Дбати про нього, коли він хворіє

Жарти про розпач чоловіка, який побачив на градуснику позначку тридцять сім і два вже давно перестали бути жартами. Якщо партнер завжди зібраний і робить все можливе, щоб дбати про своїх близьких та захищати їх, то хвороба буквально вибиває у нього ґрунт з-під ніг. Дорослий і серйозний чоловік раптом стає примхливим і незадоволеним, нагадуючи маленького хлопчика. Загалом, у такі моменти ваш коханий особливо гостро потребує вас і вашої турботи.

2. Поважати його близьких

Навіть якщо вам дуже складно порозумітися з мамою свого чоловіка, ви зобов’язані її поважати. Хоча б спробуйте зробити все, що у ваших силах, щоб налагодити стосунки та привернути її до себе.

Поваги гідні і друзі партнера: і неважливо, чи подобаються вони вам чи ні. Зрештою, вони знайомі з чоловіком довше, ніж ви і напевно не раз надавали йому підтримку у скрутну хвилину.

3. Бути розкутою

Чоловікам подобається пробувати щось нове у ліжку, ось тільки жінки не так часто відповідають на пропозиції партнера своєю згодою. Може, варто іноді ризикнути і відповісти чоловікові “так”? Спробуйте поговорити з чоловіком щиро та обговорити, чого хоче кожен із вас.

4. Вміти смачно готувати улюблені страви чоловіка

У вашого обранця, напевно, є улюблена страва (можливо, не одна). Навчіться її готувати досконало, тим самим показавши йому, що він вам дорогий і ви хочете зробити йому приємно.

5. Ніколи не говорити про чоловіка погано у присутності його друзів

Не можна сперечатися з партнером і тим більше говорити щось образливе чи принизливе на його адресу у присутності його друзів. Якщо вам щось не подобається, говоріть про це чоловікові тільки тоді, коли ви наодинці. Не висловлюйте йому своєї неповаги на людях, щоб він не втратив свого авторитету і в результаті не розлютився на вас.

Здавалося б, усі ці істини дуже прості і вже давно відомі, але багато жінок чомусь їх ігнорують. Якщо ви дотримуватиметеся цих порад, то станете по-справжньому мудрою жінкою із щасливим чоловіком, який поважає вас!

Як повідомляв MYNIZHYN, взаєморозуміння та спільна праця — основа кожного успішного партнерства. Докторка Лаліта Суглані, визнана психологиня з Бірмінгема, в своєму пості в Instagram розглянула сім ключових факторів, які можуть визначити долю ваших стосунків.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: