Завантаження ...
banner
banner

Що завжди забувають прибрати різні знаки Зодіаку

Що завжди забувають прибрати різні знаки Зодіаку фото

Ви помічали, що зажди забуваєте прибирати деякі речі? Пропонуємо вам ознайомитися з цікавими фактами, які пов'язані з гороскопом та прибиранням. На що представник кожного зі знаків постійно забуває звернути увагу — читайте у матеріалі Затишок.

Овен: решітки і полички духовки

Давайте подивимося правді в очі: Овен точно не відрізняється терпінням і, ймовірно, не може впоратися з процесом замочування, необхідним для того, щоб змити весь пригорілий бруд. Щоб зробити роботу менш болючою, просто заповніть ванну гарячою водою і додайте 1/2 склянки рідини для миття посуду (або 3/4 склянки прального порошку). Залиште на ніч, а потім промийте водою.

Телець: пледи, ковдри та подушки

Любляча комфорт чуттєва теличка обожнює затишно влаштуватися під ковдрою, але навряд чи вона пам’ятає, коли востаннє її прала. Потрібен бліц-рецепт? Покладіть кілька крапель ефірного масла лаванди або сандалового дерева на вовняну кульку для прання і киньте її в сушарку разом з вашою ковдрою.

Близнюки: телефон

Той час, що Близнюки витрачають на текстові повідомлення і перегляд на своєму телефоні, не проходить безслідно. Їх телефон потребує більш ретельного очищення. Зробіть пріоритетом дезінфекцію всіх ваших пристроїв принаймні один раз в тиждень (особливо в холодний і грипозний час року). Для простої, але ефективної чистки, тримайте серветку з мікрофібри, занурте куточок в розчин води і 40-процентного спирту і протріть екран і телефон, не забувши про кнопки камери і динаміка.

Рак: фоторамки

Емоційні Раки завжди оточують себе фотографіями і надихаючими творами мистецтва. Але рами для картин – на полиці і на стіні – можуть збирати тонни пилу. Для ретельного очищення використовуйте вологий рушник з мікрофібри на рамі і безворсову тканину або паперовий рушник на склі.

Лев: сміттєвий бак

Царствений Лев може бути розчарований таким примітивним завданням, як витирання сміттєвого відра, всередині і зовні. Але і це повинно бути зроблено, особливо якщо ви хочете уникнути запахів на своїй кухні! Просто вийміть мішок для сміття, розпорошіть всередині бака дезінфікуючий засіб і використовуйте щітку для видалення бруду. Щоб запобігти неприємному запаху в сміттєвому баку, спробуйте насипати кілька ложок харчової соди на дно нового сміттєвого мішка.

Діва: пилосос та інші інструменти для чисти

Дуже мала кількість речей вислизає від Діви. Але ваші інструменти для прибирання теж потрібно мити належним чином, особливо якщо ви використовуєте їх так інтенсивно. Протріть всі частини пилососа вологою, злегка мильною тканиною з мікрофібри, а потім протріть сухою тканиною. Ви також можете спробувати помити частини пилососа в посудомийній машині, якщо ви відчуваєте себе досить сміливим для цього кроку.

Терези: підлога або килимок під диваном

У прагненні до гармонії Терези занадто рідко переміщують меблі, коли пилососять. Але хто знає, що накопичується під диваном? Хоча б раз на місяць відсувайте свій диван і стільці в бік і підмітайте або пилососьте під ними. Це може здатися хаотичним і навіть важким в процесі, але ви перебуваєте на шляху до набагато чистішої вітальні.

Скорпіон: матрац

Спочатку зніміть простирадла (і виперіть їх), а потім пропилососьте поверхню, щоб видалити волосся і пилових кліщів. Як тільки сміття зникне, розпорошіть на тканину трохи ферментного очисника і зітріть будь-які плями. (Уникайте розпилення безпосередньо на матрац.) Нарешті, насипте харчову соду по всій поверхні матраца, щоб поглинути запахи. Залиште на 20-30 хвилин, потім знову пропилесосьте.

Стрілець: фіранка для душу

Щоб запобігти появі цвілі (і зробити ваш купальний досвід більш приємним), киньте фіранку для душу в пральну машину з декількома рушниками, додавши 1/2 склянки харчової соди до миючого засобу під час прання, а потім 1/2 склянки оцту – під час полоскання.

Козеріг: вентилятори і світильники

Приземлений Козеріг знає, як все потрібно робити, але коли ви в останній раз дивилися вгору? Запобігайте безладу в своїй кімнаті, використовуючи наволочку для пилу на кожній лопасті вентилятора. Це просто: візьміть стару наволочку, надіньте її на лопать, а потім витріть пил, дозволяючи йому впасти в наволочку. Повторіть з наступною лопастю!

Водолій: вентиляційні отвори

Є тільки один дійсно виснажливий спосіб очистити вентиляційні отвори – витираючи їх грати за гратами. Це здається старомодним, щоб навіть спробувати. На щастя, це не найчастіша робота. Один раз в місяць пилососьте пил з вентиляційних отворів за допомогою насадки для пилу. Декілька разів на рік знімайте вентиляційні кришки і замочуйте їх у раковині з гарячою мильною водою, очищаючи щіткою там, де це необхідно.

Риби: щітки для волосся і зубні щітки

З їх космічним розумом, завжди зосередженим на більш високій меті, Риби, ймовірно, просто перестають бачити бруд, що прилипає до інструментів для догляду, які вони використовують кожен день. Щоб почистити зубну щітку, замочіть її в антибактеріальному ополіскувачі для рота на 10-15 хвилин, а потім промийте. Поки ви чекаєте свою зубну щітку, займіться щітками для волосся.

Як повідомляв MYNIZHYN, жінка, яка навчилася бути по-справжньому мудрою, напевно, пережила багато різних періодів у стосунках. Вона навчалася на власних помилках та раділа перемогам. Завдяки пережитому досвіду якось вона зрозуміла, як саме потрібно поводитися із чоловіком, щоб він був щасливий! І сьогодні ми поділимося цими секретами із вами.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: