Завантаження ...
banner
banner

Риси, які вказують на те, що у жінки високий інтелект

Риси, які вказують на те, що у жінки високий інтелект фото

Незважаючи на те, що ці речі можуть здатися вам незначними, вони дійсно видають розумну жінку!

Пише Затишок

1. Вони правильно розставляють пріоритети

Завдяки вмінню правильно розставляти пріоритети у жінок з високим інтелектом виходить швидко дійти бажаного результату, при цьому не здійснюючи зайвих рухів. Вона вміє грамотно мислити і вигадувати, як можна дійти потрібного результату за максимально короткий термін.

2. Їм комфортно наодинці із собою

Розумним жінкам дуже комфортно перебувати на самоті – так само, як і в компанії. Вони завжди знаходять собі корисне заняття і не страждають.

3. Вони вміють працювати з інформацією

Дуже корисна навичка, яку мають жінки з високим інтелектом. Вони не тільки вміють фільтрувати всю інформацію, що надходить до них, але і відокремлювати потрібну від непотрібної, запам’ятовувати її і потім застосовувати, коли виникне така необхідність.

4. Цим жінкам властива емпатія

Розумна жінка вміє домовлятися з людьми, вирішувати питання, що виникають, і виходити переможницею з конфліктних ситуацій. Вона завжди тримає ситуацію під контролем і не виходить із себе.

5. Вони думають у довгостроковій перспективі

Думати про майбутнє і працювати на перспективу, не бачачи результатів на даний момент часу, мало хто вміє. Це говорить про те, що людина розуміє як прораховувати всі свої кроки та дії. Жінка із високим інтелектом є стратегом!

6. Вони легко пристосовуються до змін у житті

Їй вдається легко та швидко пристосуватися до будь-яких змін у житті. Ця якість дозволяє легко та максимально безболісно адаптуватися до ситуації та оточення. Гнучкість дозволяє жінкам з високим інтелектом виживати у складних обставинах і навіть отримувати з них певну вигоду.

7. Вони вміють приймати правильні рішення

Так, розумні жінки теж помиляються, як і всі люди. Але вони вміють критично мислити і тому в результаті приймають вірні рішення, а це дозволяє прибрати емоції та стереотипи, а потім придумати, як вийти із ситуації з мінімальними втратами та отримати з неї користь.

Раніше MYNIZHYN писав про те, як учениця Ніжинської гімназії №10 Анна Максименко перемогла у XVII Міжнародному конкурсі з українознавства

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: