Завантаження ...
banner
banner

Ознаки того, як Всесвіт намагається захистити вас

Ознаки того, як Всесвіт намагається захистити вас фото

Всесвіт завжди на вашому боці, навіть коли здається, що це зовсім не так. 

Пише сайт Історії 

1. Плани, яким не судилося здійснитися.

Чи траплялися у вас дні, коли всі плани руйнувалися? А як щодо тих випадків, коли ви забули невелику (але необхідну) річ у найважливіший момент чи затрималися через проблеми з транспортом?

Хоча ці дрібниці можуть розчаровувати (а іноді й ламати плани), це може бути сигналом захисту від Всесвіту, який ви просто не розумієте.

Деколи сенс шляхів, якими нас перенаправляє Всесвіт, стає очевидним, і ми розуміємо, чому нам взагалі довелося змінювати плани. Але якщо ви чините опір знакам, ви ніколи не дізнаєтеся, що насправді втратили.

Повірте, що іноді ці затримки потрібні для вашого власного захисту – усвідомлюєте ви це чи ні.

2. Вас кидають без пояснення причин

Ймовірно, вам знайомі неприємні відчуття, коли вас кидає людина, яку ви знаєте зовсім недавно. Незалежно від того, чи перестане ваш новий друг відповідати на дзвінки, чи вас раптово починає ігнорувати людина, з якою ви були на кількох побаченнях і все було добре, може здатися, що для цього немає реальної причини. Зрештою, якщо Всесвіт захищає вас від цієї людини, чому він взагалі дозволив зустрітися з нею?

Є дві найпоширеніші причини такого втручання. По-перше, ці люди були тимчасовим зв’язком на вашому шляху до зустрічі з кимось, з ким вам судилося мати довгостроковий зв’язок. Можливо ви ходили на кілька побачень до зустрічі зі своїм партнером. І якби ви все ще були з тією іншою людиною, ви не зустріли б своєї справжньої пари.

Друга причина полягає в тому, що ви отримали від них урок. Наприклад, ваш короткочасний друг скористався вашою добротою і використав вас. Ці невеликі уроки вчать вас захищати себе від подібних подій у майбутньому.

3. Можливості, які не спрацьовують

Можливо, у вас виникало відчуття, що в якийсь момент життя фортуна була на вашому боці — з’являлася нова можливість, яка здавалася доленосною. Часто Всесвіт дарує нам ці моменти у вигляді професійного зростання, кар’єрних можливостей та іншого. Тоді вам відчайдушно чогось хотілося і Всесвіт давав вам можливість це випробувати. Але якщо ця можливість зрештою не спрацювала, подумайте, що Всесвіт, можливо, намагався захистити вас від ваших власних цілей.

Часто ми думаємо, що хочемо чогось, але це не зовсім відповідає тому, хто ми є. Всесвіт досить добрий, він дає нам можливість спробувати, щоб нам згодом не доводилося жити з жалем чи невпевненістю.

Згадайте щось, чого відчайдушно хотіли, але зрештою зрозуміли, що це вам не підходить. Всесвіт дав вам цей шанс насамперед для того, щоб ви були щасливі там, де ви зараз.

Як повідомляв MYNIZHYN, настане час, коли ви просто шалено закохаєтеся, навіть не усвідомлюючи, що відбувається з вами. Це легко, особливо коли він, на перший погляд, відповідає всім вашим уявленням про ідеального чоловіка.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: