Завантаження ...
banner

Левам час закупитися, а тельці отримають подарунки: гороскоп на вихідні 11-12 травня

Левам час закупитися, а тельці отримають подарунки: гороскоп на вихідні 11-12 травня фото

Ексклюзивно для AstroOBOZ тарологиня та прогнозистка Ольга Соломка склала гороскоп на 11-12 травня для кожного зі знаків Зодіаку. Що чекає саме на вас — читайте у матеріалі, — пише Обозреватель.

Овен

Ці вихідні обіцяють бути фінансово приємними, адже гроші будуть приходити до вас з легкістю та радістю. Навіть під час відпочинку, ви можете отримувати кошти на ваш банківський рахунок або від людей, які вам їх передадуть.

Телець

На вас чекають подарунки, які можуть бути не тільки у вигляді солодощів або приємних сюрпризів, але й у формі незвичайних та нестандартних вражень та емоцій. Ви також можете очікувати на отримання премій та інших винагород, які додадуть радості у ваше життя.

Близнюки

Вам випаде шанс спробувати щось зовсім нове: відвідати екзотичні місця, скуштувати небачені страви, зустрітися з захоплюючими особистостями. Ваше життя може наповнитися дивовижними та незвичайними моментами, які зроблять його значно більш цікавим та різноманітним.

Рак

Ви поставили перед собою високі цілі, тому зараз не час для відпочинку. Вам доведеться працювати наполегливо, щоб досягти бажаного результату. Ви зосереджені на роботі до такої міри, що іноді забуваєте про свої основні потреби.

Лев

Ви нарешті знайдете час для покупок, щоб поповнити свої запаси, що є дуже корисною звичкою. Ви також можете зосередитися на закупівлях, які можуть вам знадобитися для майбутнього літнього сезону.

Діва

Ви заплануєте на ці вихідні стільки роботи, що доведеться розтягнути її ще й на інші дні, і допрацьовувати мало не весь тиждень. Може навіть залучите до лав своїх помічників від неї всіх своїх родичів.

Терези

Ці вихідні будуть наповнені теплом та сімейним затишком. Ви проведете багато часу у спілкуванні з рідними, включаючи старших та далеких родичів, відчуваючи глибокий зв’язок зі своїм родом та дізнаючись важливі речі про своє коріння.

Скорпіон

Вас здивує ваша власна здатність встигнути зробити стільки справ за вихідні та відвідати безліч місць. Ви знайдете час і для своїх хобі, і для справ, і для спілкування з рідними, і навіть для різних задоволень.

Стрілець

Ви зберете навколо себе чудову компанію однодумців, незалежно від того, чи буде це ваша родина, давні друзі чи колеги. Всі ви будете об’єднані спільною метою і проведете час з користю та приємністю.

Козоріг

Культурний відпочинок стане для вас ідеальним способом релаксації. Ви можете насолодитися культурними заходами, відвідати виставки чи театральні вистави, піти в кіно або на інші захоплюючі перформанси.

Водолій

Ваші вихідні будуть насичені громадськими зібраннями, конференціями, нарадами та іншими масовими заходами, які ви відвідуєте, організовуєте або в яких берете активну участь. Це можуть бути навіть онлайн-події, але вони будуть дуже захопливими.

Риби

Ці вихідні ви проведете у подорожі у минуле, відвідавши місця, де ви провели дитинство чи юність. Ви зустрінетесь з давніми родичами чи старими друзями, згадаєте минуле та зануритесь у ностальгію.

Як повідомляв MYNIZHYN, недарма кажуть, що звичка – друга натура. Усього декілька звичок можуть зробити ваше життя нестерпним або ж навпаки — щасливим. Дані сім звичок ведуть, скоріше за все, до відчуття нещастя. Спробуйте їх позбутися. Ви відчуєте втричі більший приплив сил і енергії

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: