Завантаження ...
banner

Чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша"

Чи буде продовження серіалу "Спіймати Кайдаша" фото

Акторка Христина Федорак, яка зіграла одну з ролей в серіалі "Спіймати Кайдаша" припустила, що продовження картини, яка так полюбилася глядачам, можливе. Принаймні актори, так само, як і прихильники телекартини, не проти, щоб історія героїв розвивалася далі.

Про те артистка розповіла OBOZ.UA. Акторка вкотре нагадала, що і авторка цієї постановки Наталка Ворожбит, і провідні актори вже не раз публічно заявляли, що нових сезонів стрічки не планується. Однак Федорак не виключає, що з часом "щось зміниться".

Христина Федорак шуткує, що прихильники вже так замучилися запитувати про продовження серіалу, що вже мовчать про це. "В принципі, і шоуранерка Наталка Ворожбит, і актори Тарас Цимбалюк, Тоня Хижняк та Григорій Бакланов в інтерв'ю зазначали неодноразово, що нові сезони не плануються, – каже Христина. – Звичайно, ми, актори, хотіли би, щоб було продовження, але вирішили от так. Можливо, з часом щось зміниться. Бо все-таки ми закінчили розповідати про своїх героїв на 2014 році, коли почалася війна. А враховуючи теперішні реалії, може вийти ще одна розгорнута історія".

Вас може зацікавити: Як живе найуспішніша колись дитина-кінозірка Анастасія Зюркалова

Христина Федорак зіграла у серіалі "Спіймати Кайдаша" роль подруги головної героїні Мотрі. Хоча спочатку пробувалася на роль, яка зробила знаменитою Антоніну Хижняк:

"Пробувалася на Мотрю. Навіть не знала, що є такий персонаж Свєтка, бо коли присилають матеріал для проб, часто приходить не весь сценарій, а синопсис якоїсь сцени зі словами героїні, на яку претендуєш. Але, знаєте, я щаслива, що так склалося. Тому що так, як Тоня Хижняк зробила цю роль, мабуть, не зміг би ніхто. А як вона їй пасує! Мені ні на секунду не шкода, що не була затверджена на Мотрю".

"Коли почитала сцени зі своєю Свєткою, вона мені здалася цікавою, там було що грати, привнести свого. Так і вийшло. В сценарії моя роль планувалася досить маленькою, але оскільки на майданчику була крута атмосфера – і режисер, і шоуранерка підтримували наші ідеї, моя роль розширилася – вписали в сцени, в яких не планувалася моя присутність. Героїня вийшла дуже захоплююча, зі своєю драматичною історією", – додає акторка.

Повне інтерв’ю  з Христиною Федорак читайте на OBOZ.UA тут

фото: pravdatutnews.com

Також читайте на MYNIZHYN про те, як за сценарієм ніжинського письменника знімають драму з відомими акторами

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: