Завантаження ...
banner
banner

За сценарієм ніжинського письменника знімають драму з відомими акторами

За сценарієм ніжинського письменника знімають драму з відомими акторами фото

Про це повідомив з власної сторінки у соцмережі письменник, уродженець Ніжина, Андрій Кокотюха

Він зауважив, що «ще один сценарій поволі рухається. «Самум. Афганський вітер». 

Пише cntime.cn.ua

Як написав автор, це драма про людей, чия юність припала на чужу війну. І в дуже зрілому віці вони віддають борги та змушені вести свою. Проти тих, хто колись послав на чужу. 

Вже готовий пілотний епізод. Режисер Олег Туранський. 

«Серед головних акторів - мій друг Олександр Мавріц. Маю надію, що продюсерський центр "ФорПост" рухатиме проект далі. Звісно, за моєї участі :) Працюємо», - написав Андрій Кокотюха.

Також, судячи з фото, у кадрі задіяні одна з найяскравіших акторок України Римма Зюбіна («Гніздо горлиці», «Памфір», «Я працюю на цвинтарі», «Смак свободи») та чи не найбільша зірка україномовного дубляжу (голос Віна Дизеля, Грута, Оптимуса Прайма, Бейна з Бетмана, Дідуся Свина тощо) Борис Георгієвський. 

Римма Зюбіна

Борис Георгієвський

На сторінці продюсерської компанії трохи більше інформації. Зокрема, For-Post International Producer Center повідомляє, що робота над проєктом "Самум. Афганський вітер" почалася у 2020. 

Продюсер компанії Олександр Дріз запропонував письменнику Андрію Кокотюсі взяти участь у конкурсі PITCH UA 3 в якості сценариста.

Проєкт розповідає про чотирьох українців, яких в молодості звела війна в Афганістані, а через кілька десятиліть їх знов об’єднала вже нинішня російсько-українська війна.

Команді вдалося перемогти в конкурсі PITCH UA 3 та розпочати роботу. Наразі проєкт вже знаходяться на стадії постпродакшну. 

Як раніше писав MYNIZHYN. com, ніжинці Тетяна Винник та Андрій Кокотюха серед найкращих авторів дитячих видань 2023 (Фото)

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: