Завантаження ...
banner

Це допоможе емоційно зблизитися в стосунках: дев'ять способів

Це допоможе емоційно зблизитися в стосунках: дев'ять способів фото

Емоційна близькість — це те, чого так прагне кожна пара у відносинах, але досягти її дуже не просто. Спершу, це великий труд над стосунками, власне над собою... Що допоможе досягти бажаного результату — читайте у матеріалі, — пише Затишок.

1. Говоріть «дякую»

Це та дрібниця, яку ви можете зробити. Будьте конкретними. Дякуйте за щось конкретне, навіть найменше.

2. Найчастіше кажіть «Я це ціную»

Дайте своєму партнеру знати, що ви цінуєте, як він намагається для вас і ваших стосунків.

3. Нарікайте, але не звинувачуйте

Це означає не критикувати один одного. Ви повинні обговорювати ваші проблеми, брати відповідальність за свої слова та вчинки, не захищатися, а шукати рішення.

4. Розвивайте співчуття

Не просто слухайте свого партнера, а намагайтеся зрозуміти його, відчути. Це дасть йому зрозуміти, що вам це важливо, що вам важливий його стан.

5. Слідкуйте за своїми гаджетами

Коли ви вечеряєте або спілкуєтеся разом, відкладіть убік телефони. Розмовляйте без відволікань. Ставте запитання, вислуховуйте відповіді. На телефон та повідомлення ви завжди встигнете відповісти.

6. Слідкуйте за собою

Це означає, що достатньо відпочивати, стежити за харчуванням, тренуватися. Робіть перерви в роботі та не будьте надто критичними до себе.

7. Підтримуйте ідеї свого партнера

Сприймайте ідеї та пропозиції свого партнера з ентузіазмом. Це справді дуже корисно для вашої емоційної близькості.

8. Підтримуйте мрії один одного

Легко забути про свої мрії, коли ви у стосунках, тим більше говорити про них зі своїм партнером. Але це також рівень емоційної близькості, коли ви можете поділитися один з одним тим, про що мрієте. І знати, що ваша людина підтримує вас у цьому – безцінно.

9. Будьте готові працювати над стосунками

В усіх відношеннях бувають злети та падіння. Це очікувано. Важливим є бажання працювати, не поспішати з висновками, не погоджуватися і знаходити компроміс.

Як повідомляв MYNIZHYN, симпатія до певної людини з першого погляду — знайомо багатьом. Спочатку все супер, а з плином часу емоції відходять на інший план. Найголовніша проблема – ви не знаєте, чому так відбувається. Реальність приходить у життя, і ви починаєте розуміти, що не були готові до неї. Ось чому так важливо слідувати деяким правилам перш, ніж робити одну людину центром всесвіту. Детальніше про них — у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: