Завантаження ...
banner

Усі жінки шукають це в стосунках: п'ять речей

Усі жінки шукають це в стосунках: п'ять речей фото

Існує безліч міфів і упереджених уявлень про те, чого жінки хочуть від стосунків. Більшість чоловіків схильні думати, що жінкам потрібен ідеальний дім, коханий чоловік, повноцінна сім’я, щастя, захопливі подорожі та веселощі. Крім того, всі жінки хочуть бути з чоловіком, який підтримує їх емоційно і при цьому знаходить їх привабливими. Про п'ять речей, які жінки шукають у стосунках — читайте далі, — пише Затишок.

1. Емоційна відкритість або вразливість

Жінки – чутливі особистості і жадають можливості бути щирими. Емоційна відкритість дає свободу самовираження й усуває будь-який сором. Жінки шукають партнера, який вміє розпізнавати їхню сміливість, і цінувати їх за це.

Брене Браун, авторка книги «Дари недосконалості: відпустіть те, ким ви себе вважаєте, і прийміть те, ким ви є», пояснює:

"Любов процвітає, коли ми дозволяємо нашим найуразливішим і найсильнішим сторонам повністю розкритися й зрозуміти, і коли ми поважаємо духовний зв’язок, що виникає внаслідок цього підношення, з довірою, повагою, добротою й турботою. Любов – це не те, що ми даємо або отримуємо, це те, що ми культивуємо й плекаємо, це зв’язок, який може процвітати між двома людьми тільки тоді, коли він існує всередині кожного з них. Ми можемо любити інших лише настільки, наскільки любимо себе".

2. Розуміння та близькість

Жінки прагнуть відчувати себе зрозумілими і прийнятими, і ця потреба виходить далеко за рамки фізичної близькості.

Це маленькі повсякденні жести:

  • тримання за руки;
  • ніжний поцілунок;
  • квіти, подаровані без причини;
  • ніжне повідомлення;
  • або просто щира увага партнера.

Жінки хочуть, щоб їхній партнер демонстрував, що він думає про них, бачить їх у цілому. Для жінок почуття бажаності дуже важливе, бо справжня близькість – це священний досвід, глибока, постійна, любляча і нескінченна прихильність.

3. Підтримка

Немає нічого приємнішого для жінки, ніж знати, що вона не самотня у своєму виборі. Жінки по-справжньому почуваються впевнено, коли їх підтримує партнер. Ця підтримка заспокоює їх і навіює відчуття безпеки, даючи їм змогу ухвалювати обґрунтовані рішення і процвітати завдяки їм. Коли жінка знає, що її підтримують, вона почувається захищеною.

4. Довіра

Довіра виходить далеко за рамки просто вірності. Довіра – це означає відкрити своє серце і поділитися з коханою людиною. Вона охоплює вірність, співпрацю і взаємну повагу.

Довіра також передбачає підтримку, вразливість, чесність і близькість. Вона вимагає, щоб ми залишалися щирими, розкриваючи різні грані нашої душі, світлі або темні, не боячись бути відданими.

5. Найкращий друг

Жінки розвивають особливі зв’язки зі своїм партнером. Вони разом радіють життю, коли все добре і підбадьорюють одна одну, коли все погано. Коли жінки знаходять особливу людину, якій вони можуть повністю довіряти, це як вишенька на торті.

Жінки хочуть бачити у своєму партнері не тільки коханця, а й друга, з яким можна разом будувати родинне гніздечко, ділитися проблемами, народжувати дітей, і з яким можна разом зустріти старість. Їхнє найзаповітніше бажання – відчувати, що їх цінують і розуміють, без осуду і критики.

Повага, співчуття, доброта, прийняття, любов і сміх відкривають серце будь-якої жінки у стосунках. Жінки хочуть мати можливість залишатися у стосунках самою собою. Вони жадають реалізувати свої мрії разом зі своїм партнером.

Жінки не шукають домінуючого егоцентричного чоловіка. Їм просто потрібен компаньйон, який підтримає їх і прийме такими, якими вони є насправді. Насамперед, вони прагнуть життя, наповненого щастям, любов’ю і взаємним захопленням.

Фото: РадіоТРЕК

Як повідомляв MYNIZHYN, закоханість – це складний емоційний стан, що включає в себе цілий спектр почуттів, поведінкових реакцій і фізіологічних змін. Про 10 ознак закоханої людини з точки зору психології — читайте у матеріалі.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: