Завантаження ...
banner

Чернігівщина отримала 78 000 доз вакцини від сказу

В липні Головне управління Держпрод споживслужби в Чернігівській області отримало 78 000 доз вакцини проти сказу для щеплення котів і собак, які утримуються у населення, а також для імунізації сприйнятливих теплокровних тварин в неблагополучних пунктах по сказу і населених пунктах загрозливої зони

Сказ, вакцина

В липні Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області отримало 78 000 доз вакцини проти сказу для щеплення котів і собак, які утримуються  у населення, а також для імунізації сприйнятливих теплокровних тварин в  неблагополучних пунктах по сказу і населених пунктах загрозливої зони.

Про це повідомляє Головне управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

75 000 вже передали на баланс районних, міських державних лікарень ветеринарної медицини. Зокрема Чернігівська міська державна лікарня ветеринарної медицини отримала 500 доз, а Чернігівська районна державна лікарня ветеринарної медицини  - 4500 доз.

Вакцина виготовлена в Україні і придбана за рахунок бюджетних коштів.

Також сьогодні на балансі Головного управління Держпродспоживслужби знаходиться 8000 доз резервної антирабічної вакцини, яку, у разі спалаху сказу, направлять за призначенням.

Загалом у 2018 році Чернігівщина має отримати більше 200 000 доз вакцин проти сказу. Наразі отримано більшу частину.  
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: