Завантаження ...
banner
banner

Програма іпотечного кредитування від ПриватБанку дозволяє жителям Чернігівщини придбати омріяне житло

ПриватБанк активно працює у сфері іпотечного кредитування. Головною перевагою іпотеки є те, що замість багаторічного накопичення необхідної суми, можна вже зараз заселятися до нової квартири. Крім цього, через тривалий термін кредитування, платежі по іпотеці не дуже великі, а отже, не надто обтяжливі

Приват банк, іпотека, іпотечне кредитування

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

ПриватБанк активно працює у сфері іпотечного кредитування. Головною перевагою іпотеки є те, що замість багаторічного накопичення необхідної суми, можна вже зараз заселятися до нової квартири. Крім цього, через тривалий термін кредитування, платежі по іпотеці не дуже великі, а отже, не надто обтяжливі.

З моменту відновлення програми іпотечного кредитування 60 родин Чернігівщини отримали нові квартири. В межах програми "Житло в кредит" клієнти ПриватБанку можуть придбати житло як на первинному, так і на вторинному ринках.

"З початку 2018 року банк кредитує не тільки квартири, але й приватні будинки на вигідних і прозорих умовах, з фіксованою процентною ставкою і можливістю дострокового погашення." – говорить керівник напряму" Споживче кредитування" Людмила Клюжева.

Якщо клієнт бажає оформити кредит на первинне та конфісковане житло, ставка становить 17,9%, якщо про вторинне - 19,9%. Мінімальний початковий внесок - 25% на всі квартири, незалежно від площі.  Кредит погашається щомісяця рівними платежами, можливості відстрочки немає. Максимальний термін кредитування - 20 років. Можна виплатити його достроково без додаткових комісій (більшими сумами, але кінцева сума платежу має відповідати тій, що вказана в угоді). Банк гарантує повний юридичний супровід угоди з придбання нерухомості, а також дотримання всіх законів України під час її укладання.

Видача кредиту здійснюється протягом 2–3 робочих днів після того, як до банку буде надано необхідні документи продавця з нерухомості та документи клієнта для оформлення кредиту: паспорт, ІПН, довідку про доходи за останні 6 місяців.

Банк забезпечує юридичний супровід угоди на всіх її етапах, це дозволяє клієнту уникнути труднощів, пов`язаних із оформленням великої кількості документів на нерухомість.

Зваживши всі аргументи, можна впевнено сказати, що брати іпотеку набагато вигідніше, ніж оплачувати оренду.  До речі, скористатись іпотечним кредитуванням можуть не лише клієнти ПриватБанку. А подати заявку на отримання іпотеки можна у будь-якому відділенні ПриватБанку чи онлайн на офіційному сайті банку, або звернувшись за телефоном (098) 478 50 30 Людмила.

З повагою, Дьяконова Антоніна

Прес-служба ПриватБанку в Чернігові
мобільний: +380633734446, +380502648162
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: