Завантаження ...
banner
banner

Ніжин став ще одним містом України, де здійснити оплату за дитячі садочки можна з допомогою QR-кодів

"Неможливо не гасати, не стрибати, не скакати", – наспівують маленькі "Петрики П'яточкіни" Чернігівщини, коли чимчикують до дитячих садків, а їх батьки в цей час поспішають на роботу і дуже заклопотані


"Неможливо не гасати, не стрибати, не скакати", – наспівують маленькі "Петрики П'яточкіни" Чернігівщини, коли чимчикують до дитячих садків, а їх батьки в цей час поспішають на роботу і дуже заклопотані. Тому ПриватБанк підготував для них зручну та швидку послугу – відтепер за дитячий садок можна сплачувати за допомогою QR-коду.

QR-коди поступово стають звичною частиною різних сфер життя, роблячи процес оплати максимально простим та швидким. Батьки малечі можуть пересвідчились у зручності та інноваційності послуги вже зараз. Процедура економить час та нерви, адже працює швидко, просто і виключає помилки у реквізитах. Сума комісії при здійсненні платежу мінімальна – 1 грн. Це чудова альтернатива для батьків, яким бракує вільного часу, адже увесь витрачають на непосидючу і галасливу малечу. 

Окрім Ніжина на Чернігівщині така система оплати вже працює у Бахмачі, Варві, Носівці, Бобровиці, Корюківці, Ріпках та Сновську, у планах – запровадити її на всій території області. Все, що потрібно, – завантажити мобільний додаток Приват24 і відсканувати зображення на спеціальних стікерах, розміщених у дитячих садках. Здійснити оплату можна за пару хвилин з будь-якої картки ПриватБанку.  

Доки малеча дошкільного віку бавиться у дитячих садках, школярі Ніжина навчаються новому навіть під час літніх канікул. Дітей вчать фінансової грамотності працівники ПриватБанку. Все це – безкоштовно, головне – мати картку Юніора, яка видається неповнолітнім під контролем батьків і слугує перепусткою до різноманітних конкурсів, акцій та квестів. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: