Завантаження ...
banner
banner

Благодійна акція від цирку "Сезам"

Цього тижня до Ніжина приїжджає Казахський сімейний пересувний Цирк-шапіто «Сезам», який спільно з Донецькою благодійною фундацією «Шевченко» представляє соціальний проект «Ми діти твої, Україно».

Цього тижня до Ніжина приїжджає Казахський сімейний пересувний Цирк-шапіто «Сезам», який спільно з Донецькою благодійною фундацією «Шевченко» представив соціальний проект "Ми діти твої, Україно".

Виступи цирку "Сезам" відбуватимуться з 7-го по 9-е березня в парку ім. Т. Шевченка. У програмі: мавпи, носухи, дикобраз, єнот, канатоходець, акробати, жонглери, хула-хуп, голуби, собаки, повітряні гімнасти, еквілібристи, корд-де-парель, ловіторка, куб-шоу, клоуни.

У рамках проекту "Ми діти твої, Україно" для вихованців Ніжинського центру соціально-психологічної реабілітації дітей були надані безкоштовні квитки. Також організатори зазначають, що кожна гривня з придбаних  квитків йтиме до благодійного фонду. 



В Чернігівській області цирк планував починати роботу з обласного центру, але там зараз знаходиться цирк «Кобзов». Тому вирішили починати з Куликівки, далі Ніжин, Носівка, Бобровиця, а решта вже по ситуації, можливо Козелець та Остер - розповів адміністратор цирку Олександр Шевченко.
 
Під час розмови з Олександром виявилося, що він  пов’язав свою долю з цирком не так давно. Свого часу він звернувся до них з проханням допомогти дітям, виявилось, що вони не лише в особливостях українського законодавства не орієнтуються, але й навіть російську мову знають лише поверхово. Їм потрібна була людина, яка зможе займатися організаційними справами, оформленням дозвільних документів, а зі свого боку, цирк пообіцяв допомагати благодійному фонду. Так і розпочалася співпраця Олександра з цирком.

За декілька років після чого був створена благодійна фундація "Шевченко", яка зараз займається допомогою дітям позбавлених місця проживання. Дізнатися більше про фундацію та як допомогти проекту можна на сайті shevchenko.do.am
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: