Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині випробували «Гіацинти»

На полігоні у Чернігівській області проходили випробування 152-мм великокаліберні снаряди для артилерійської системи "Гіацинт", які розробив та виробляє Державний концерн "Укроборонпром"

Гіацинт, артилерія, Порошенко

На полігоні у Чернігівській області проходили випробування 152-мм великокаліберні снаряди для артилерійської системи "Гіацинт", які розробив та виробляє Державний концерн "Укроборонпром".

Про це повідомляє Президент України Петро Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

«152-мм великокаліберні снаряди для артилерійської системи "Гіацинт", які розробив та виробляє Державний концерн "Укроборонпром", успішно пройшли один з етапів випробувань.

Стрільби, на полігоні Чернігівської області, проводили українські артилеристи, а їх результат оцінювався комісією Ministry of Defense of Ukraine.

Під час стрільб були використані бойові осколково-фугасі снаряди. А для оцінки балістичних характеристик снарядів був задіяний передовий балістичний радар виробництва однієї з країн-членів НАТО.

Снаряди будуть використовуватися для стрільби з однієї із найбільш далекобійних артилерійських систем - "Гіацинт", яка має велику точність та дальність стрільби до 30 км.

Продовжуємо посилювати обороноздатність українського війська» - йдеться у повідомленні.

Гіацинт, артилерія, Порошенко

Гіацинт, артилерія, Порошенко
 

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: