Завантаження ...

Петро Порошенко відвідав Ніжин: якою була мета його візиту

Петро Порошенко відвідав Ніжин: якою була мета його візиту фото

П'ятий президент України Петро Порошенко відвідав Ніжин. Метою його візиту стала зустріч з юною ніжинською волонтеркою Діаною Насібовою.

Про йдеться у дописі на сторінці Facebook Петра Порошенка.

"Це Діана, їй 12 років. Ми зустріли її, коли везли чергову партію допомоги для ЗСУ.

Вона дуже крута. З семи років Діана допомагала мамі, яка опікується тваринками. А з початку повномасштабного вторгнення — щосили волонтерить і допомагає армії наближати перемогу. Разом з мамою вони плетуть вироби з бісеру і продають їх на місцевому базарі. Так збирають гроші для ЗСУ.

Тому в мене виникла ідея зробити Діані сюрприз, поки вона в школі. Покажемо, наскільки важлива її справа для багатьох людей і наскільки ми нею пишаємося, — засиплемо її рахунок донатами на армію. Ми з Мариною Порошенко вже зробили свій перший внесок у цю шляхетну справу, охочі можуть долучитися.

Волонтерський рахунок Діани — 5168752025060123.


Фото: Петро Порошенко та Діана Насібова. Джерело: Facebook/petroporoshenko


Фото: Петро Порошенко, Марина Порошенко, Діана Насіоба та Отець Сергій Чечин. Джерело: Facebook/petroporoshenko

І хай ця маленька добра подія стане символом для всіх, кому зараз важко, але хто продовжує боротьбу за Україну, світло та добро. Хоч як було б важко, ви не одні, наша справа не даремна, ми маємо єднатися, підтримувати одне одного і боротися далі. Бо наш єдиний шлях — це Перемога!", — йдеться у повідомленні.

Як повідомляв MYNIZHYN, удень навчається та відвідує гуртки, а ввечері плете з бісеру патріотичні браслети та брелоки, щоб зібрати гроші на ЗСУ: 12-річна ніжинка Діана Насібова за два роки назбирала на потреби наших захисників понад два мільйони гривень. Щовихідних дівчинка виходить на місцевий ринок і продає свої вироби, щоб зібрати гроші для військових. Також вона допомагає прилаштовувати у родини безпритульних тварин

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: