Завантаження ...
banner
banner

Хто став власником чашки з автографом Буданова, яку виставляла на аукціон ніжинка Діана Насібова

Хто став власником чашки з автографом Буданова, яку виставляла на аукціон ніжинка Діана Насібова фото

Нещодавно на черговий благодійний аукціон, який разом з мамою проводить ніжинська волонтерка Діана Насібова, була виставлена чашка з автографом начальника Головного управління розвідки Міністерства оборони України, Героя України Кирила Буданова. 
Автограф українського воєначальника здобули волонтери та передали чашку Діані в Ніжин. Гроші від аукціонів юна ніжинка передає для ЗСУ.

Пише nizhynpost

Вказаний лот доволі швидко знайшов свою власницю. Як зауважила на своїй сторінці Світлана Насібова, нею стала дівчина Олександра, задонативши 5 тисяч гривень.

Журналіст Nizhyn Post вирішила поцікавитися у цієї дівчини, чи отримала вона вже свій лот і чи не шкодує про придбання за таку суму.

Виявилося, що Олександра Кисіль родом з Чернігова. Свого часу прогулювалася вуличками Ніжина, який їй припав до душі. Вже сім років проживає у Києві. Має відношення до сфери освіти. На початку повномасштабного вторгнення Олександра разом з батьками виїжджала за кордон, але через певний час родина повернулася в Україну.

Про те, що на благодійному аукціоні розігрується чашка з автографом Кирила Буданова, дізналася з посту колишньої знайомої з Ніжина Анни – дівчата разом навчалися в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка.

Раніше Олександра вже донатила невеликі суми для ЗСУ через Діану Насібову.

“Мене вразила ця неймовірна дівчинка, яка кожний вихідний – попри холод і спеку – збирає кошти для військових на ринку. На сторінці мами Світлани є звіти про зібрані суми. Тобто все прозоро”, – зазначає Олександра.

Побачивши лот з чашкою, дівчина виявила бажання теж взяти участь в аукціоні. Вирішила так: якщо її ставка не виграє, то кошти підуть на добру справу – будуть передані нашим захисникам. Але виграла саме її ставка. Вона була найвищою.

Зараз чашка вже зайняла своє місце у кімнаті Олександри поруч з іншими сувенірами з України та інших куточків світу.

“Донати – це мій скромний внесок у нашу Перемогу. А українським волонтерам – велика шана. Окрема подяка – дітям, які допомагають військовим: збирають кошти, передають смаколики, малюнки, виготовляють обереги. Я теж маю відношення до волонтерської спільноти і знаю, наскільки це важка та кропітка праця. З такими дітками у нас точно є майбутнє. Перемога буде за нами!” – підкреслила Олександра.

Автор: журналіст Nizhyn Post Валентина Савчук
Фото зі сторінки О. Кисіль та С. Насібової

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: