Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині провели семінар для молоді

21 серпня на базі міської центральної бібліотеки відбувся семінар "Участь молоді. Молодіжні ради України. Ніжин" За інформацією із сторінки Facebook Анжеліки Тимченко

Молодь, семінар

21 серпня на базі міської центральної бібліотеки відбувся семінар "Участь молоді. Молодіжні ради України. Ніжин"  .

До семінару долучились 30 молодих та завзятих представників учнівської та студентської молоді, працююча молодь, громадські організації, представники органів місцевого самоврядування міста та району.

Учасники семінару обговорили Переглянуту Європейську хартію участі молоді у місцевому та регіональному житті, саме поняття "участі молоді", Драбину Харта, що говорить про рівні залучення молоді до прийняття рішень. Також розглянули питання молодіжних консультативно-дорадчих органів, їх види та мету діяльності, алгоритм створення та систему роботи. На досвіді Тернопільської міської молодіжної ради розглянули різні аспекти ефективної роботи подібних органів.

Робота у міні-групах у форматі «Світового кафе» дала змогу всім учасникам згенерувати суть таких понять, як цінності та місія молодіжної ради, а також етапи діяльності ради: планування, моніторинг і оцінка, звітування.

У результаті учасники семінару окреслили чіткий план роботи на найближчі два місяці щодо створення в Ніжині молодіжного консультативно-дорадчого органу.

Головною метою створення такого органу є активізація участі молоді в управлінських процесах та ухваленні рішень.





Молодь, семінар

Молодь, семінар

Молодь, семінар

Молодь, семінар


За інформацією із сторінки
Facebook Анжеліки Тимченко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: