Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині сталася смертельна ДТП

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 серпня на 5 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту і оборонної роботи Чернігівської ОДА

ДТП, Кіпті, аварія

Дорожньо-транспортна пригода сталася 30 серпня на 5 км автодороги Кіпті-Глухів-Бачівськ. 

Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту і оборонної роботи Чернігівської ОДА.

О 20 годині водій автомобіля "Тoyota Camry" під час руху зі сторони села Кіпті почав поступово виїздити на смугу зустрічного руху, де зачепив лівою стороною свого автомобіля напівпричіп вантажного автомобіля "Renault Magnum", водій якого намагаючись уникнути зіткнення прийняв якомога правіше до краю проїжджої частини дороги. 

Після зіткнення з  напівпричепом  водій автомобіля  "Тoyota Camry" здіснив зіткнення з автомобілем "Skoda SuperB", який рухався у попутному напрямку. У подальшому водій автомобіля "Тoyota Camry" повністю виїхав на смугу зустрічного руху і здійснив лобове зіткнення з автомобілем "ВАЗ 2107", якій від удару вилетів у кювет. 

Внаслідок пригоди водій автомобіля "ВАЗ 2107", 1963 року народження, загинув на місці аварії, а пасажира цього ж автомобіля, дружину загиблого, госпіталізовано до  Козелецької центральної районної лікарні.

ДТП, Кіпті, аварія

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: