Завантаження ...
banner
banner

Гусак із Чернігівщини став героєм шоу на СТБ. Відео

До студії шоу «Цієї миті рік потому», що виходить на телеканалі СТБ, прийшов неординарний учасник — гусак Гоша з с. Володькова Дівиця, що у Носівському районі, на Чернігівщині. Він кращий друг бабусі Ані. Старенька завжди мріяла, щоб її домашній улюбленець потрапив до Книги рекордів України

Цієї миті рік потому, СТБ

До студії шоу «Цієї миті рік потому», що виходить на телеканалі СТБ, прийшов неординарний учасник — гусак Гоша з села Володькова Дівиця, що у Носівському районі, на Чернігівщині. Він кращий друг бабусі Ані. Старенька завжди мріяла, щоб її домашній улюбленець потрапив до Книги рекордів України.

Про це повідомляє Челайн

Бабуся Аня померла, а улюблений гусак сумував за своєю подругою. Сім’я пенсіонерки вирішила реалізувати незвичайну мрію старенької. У студію мотиваційного шоу «Цієї миті рік потому» родичка бабусі прийшла пообіцяти всій країні — повернуться через рік з Гошею, який потрапить до Книги рекордів України.

На момент зйомки програми гусаку Гоші було 30 років. Через рік він зможе стати найстарішим гусаком в Україні. Чи здійсниться мрія бабусі Ані?

Детальну історію дивіться у відео даного епізоду.

Або дивіться весь випуск, сюжет про гусака на 59 хвилиині
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: