Завантаження ...
banner

Назара Красулю судитимуть в Носівці

На сторінці в Facebook чернігівського осередку громадської націоналістичної організації С14 було опубліковано допис, де привертається увага до справи Назара Красулі, якого підозрюють у вбивстві 2-річної дитини та катуванні її 5-річної сестрички

Назар Красуля, С14, суд, кримінал

На сторінці в Facebook чернігівського осередку громадської націоналістичної організації С14 було опубліковано допис, де привертається увага до справи Назара Красулі, якого підозрюють у вбивстві 2-річної дитини та катуванні її 5-річної сестрички.

Так, акцентується на тому, що справа Красулі переноситься до Носівського районного суду, де відтепер розглядатиметься. Щоправда відбулось це на основі ухвали апеляційного суду Чернігівської області, через те, що що в Ніжинському районному суді неможливо утворити склад суду, оскільки в суді працює 3 судді і всі брали участь під час досудового розслідування.

Відповідно до вимог п. 2 ч. 1 ст. 34 КПК України кримінальне провадження передається на розгляд іншого суду, якщо в суді неможливо утворити склад суду для судового розгляду.

Оскільки у Ніжинському суді неможливо утворити склад суду, тому на рішенням колегії суддів апеляційного суду, матеріали провадження було вирішено  направити до іншого найбільш територіально наближеного суду, тобто до Носівського  районного суду.

Під час засідання Носівського суду, 15 серпня суддя В. Дикий ухвалив продовжити дію запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою підозрюваного 
у Чернігівському слідчому ізоляторі на строк 60 днів до 14 жовтня.

За повідомленням організації С14, 19 вересня в Носівському суді мало відбутися засідання. Але, суддя Володимир Дикий, за даними С14  подав на 25 вересня заяву, в якій просить припинити свою діяльність в лавах Феміди.

В будь-якому разі, судовий розгляд по справі Назара Красулі призначено до розгляду у суді міста Носівка (вул. Суворова, 28) на 10 жовтня о 11:00. Націоналісти закликають всіх небайдужих громадян прийти на дане засідання. 



Також повідомляється, що 5-річна дівчинка прилаштована в патронатну родину.

Чиновники, які фігурували в цій справі звільнені. Останньою звільнили директора центру для сім'ї, дітей і молоді Олену Подпоріну. Вона, щоправда намагатиметься поновитись і стягнути з держави компенсацію. 5 жовтня в Ніжині ця особа постане перед судом в якості позивача (дата розгляду справи 5 жовтня о 10:00).

Суд над горе-матір'ю Галиною Єсипенко призначено на  1 жовтня. Початок о 9:20. Детальніше про це:  Галину Єсипенко судитимуть за недогляд за дитиною

mynizhyn.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: