Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині викрили підпільну нарколабораторію

Під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські Козелецького відділення поліції в обійсті жителя одного з сіл району викрили підпільну нарколабораторію. Правоохоронці виявили готові для вжитку наркотики, а також інгредієнти та обладнання для їх виготовлення

нарколабораторія, кримінал, поліція

Під час проведення санкціонованого обшуку поліцейські Козелецького відділення поліції в обійсті жителя одного з сіл району викрили підпільну нарколабораторію. Правоохоронці виявили готові для вжитку наркотики, а також інгредієнти та обладнання для їх виготовлення.

Кримінальна поліція Козелецького відділення поліції отримала інформацію, що до одного з сіл району періодично приїздять підозрілі молоді люди. Чужинці намагаються приховати свій візит до осель двох місцевих мешканців.

Під час проведення оперативних заходів поліцейські встановили, що двоє місцевих жителів, до яких приїздять незнайомці, займаються виготовленням та продажем наркомістких речовин.

Отримавши ухвалу на проведення санкціонованих обшуків, поліцейські прибули до осель правопорушників. Тут в помешканні 39-річного раніше судимого селянина правоохоронці виявили нарколабораторію з готовими до вжитку наркотиками, інгредієнтами та обладнанням для виготовлення наркомістких речовин, велику кількість фасованої порошкоподібної речовини, пляшки з рідиною бурого кольору.

нарколабораторія, кримінал, поліція

В ході санкціонованого обшуку у іншого підозрюваного поліцейські виявили та вилучили стебла та вже подрібнену коноплю, приладдя для виготовлення наркотичних засобів.

Вилучені речовини направлені на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру. За даними фактами відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України  (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років.

Триває досудове розслідування.

нарколабораторія, кримінал, поліція

нарколабораторія, кримінал, поліція

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: