Завантаження ...
banner
banner

Про що говорили на щотижневій комунальній нараді

13 грудня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ

комунальна нарада, прибирання, сніг, маршрутки, графік

13 грудня у малій залі Ніжинської міської ради відбулась чергова щотижнева нарада під керівництвом першого заступника міського голови Григорія Олійника з керівниками підприємств та установ міста, що опікуються житлово-комунальним господарством, повідомляє Ніжинська міська рада.

Головним питанням наради було прибирання доріг, тротуарів, зупинок громадського транспорту від снігу.

Начальник КП "ВУКГ" Владислав Корман доповів, що у ніч проти 13 грудня та до 10:00 години ранку ні на мить не припиняли роботи з прибирання центральних вулиць міста від снігу.

Для ліквідації наслідків негоди було задіяно лише чотири одиниці техніки, які можуть працювати з щітками. Очищено від снігу всі головні дороги, заїзні кармани, автобусні зупинки.

Начальник КК "Північна" Дмитро Шаповалов та начальник КП "СЄЗ" Микола Борисенко доповіли, що всі прибудинкові території очищені від снігу та посипані піщаною сумішю.

Громадський транспорт працює згідно з графіком, скарг не надходило.

Григорій Олійник звернув увагу всіх присутніх на те що, прибирання доріг та тротуарів є спільною справою всіх мешканців та суб’єктів господарювання. Нагадав, що поблизу закладів торгівлі, громадського харчування, офісів, установ, підприємств та організацій – прибирання мають здійснювати їх власники відповідно до чинного законодавства.

Працівники комунальних служб просять водіїв не залишати свої транспортні засоби вздовж проїжджої частини, задля здійснення очистким доріг від снігу.

комунальна нарада, прибирання, сніг, маршрутки, графік

комунальна нарада, прибирання, сніг, маршрутки, графік
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: