Завантаження ...
banner
banner

3G інтернет вже доступний у Ніжині

"МТС Україна" запустив послугу «3G Безліміт» для своїх абонентів в тому числі і в Ніжині. Мобільний Інтернет надаватиметься за технологією 3G UMTS і матиме максимальну швидкість 7,2 Мбіт/сек

"МТС Україна" запустив послугу «3G Безліміт» для своїх абонентів,  в тому числі які знаходяться і в Ніжині. Мобільний Інтернет надаватиметься за технологією 3G UMTS. 

«3G Безліміт» надається на базі національного роумінгу в мережі ТриМоб на швидкостях до 7,2 Мбіт/сек. Мобільний Інтернет на 3G-швидкості буде коштувати від 1,7 гривень у день.

Замовити послугу можна за допомогою USSD запиту **888#. Для перевірки статусу необхідно відправити запит *888*1#, деактивувати послугу можна за допомогою команди *888*0#.
 
Для того щоб скористатися послугою, необхідно один раз виконати кілька простих кроків:
1. Переконатися в тому, що пристрій підтримує технологію 3G UMTS.
2. Включити в налаштуваннях телефону режим 3G – UMTS або 3G/2G (GSM/WCDMA) – Dual mode.
3. Активувати в налаштуваннях телефону передачу даних у роумінгу.
4. Вибрати вручну мережу ТриМоб. Залежно від моделі терміналу і SIM-карти ідентифікатор мережі може відображатися як «255-07», «Utel», «Ukrtelecom 3G», «Ukrtelecom 07» або «3Mob».
Перевірити доступність 3G можна за допомогою карти покриття.

Дізнатися детально як налаштувати свій телефон для користування 3G інтернетом від МТС можна на сайті 3g.mts.ua
 
Нагадаємо, що МТС наприкінці лютого виграла у тендері з видачі 3G-ліцензій. У загальній складності розігрувалося три лоти. Дві інші ліцензії дісталися "Київстару" і life :).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: