Завантаження ...
banner
banner

МТС-Україна працюватиме під брендом Vodafone

Британська телекомунікаційна компанія Vodafone уклала з російським оператором мобільного зв'язку МТС угоду про використання бренду Vodafone на Україні. Про це пише Прайм з посиланням на Financial Times.


МТС Україна став Vodafone. Про це було оголошено на прес-брифінгу компанії.

16 жовтня в київському готелі Хілтон відбувся прес-брифінг МТС, присвячений "великій стратегічній події" за участю Голови Наглядової Ради "МТС Україна" Рона Зоммера і генерального директора МТС Україна Олега Прижевальского.

Оператори уклали угоду про розширення стратегічного партнерства (воно було укладено в 2008 році), яке передбачає спільну роботу на українському ринку. В рамках цієї угоди український оператор розпочне роботу під брендом Vodafone і запустить спектр нових послуг вже під початком британців.

Український Vodafone повністю переходить на стандарти своєї тепер уже материнської компанії. Всі процеси всередині мережі будуть змінені за прикладом британського оператора. Робота по "перевтілення" буде контролюватися менеджерами Vodafone.

Запуск 3G послуг під брендом Vodafone в Україні почнеться вже найближчим часом і буде включати поступовий перехід на новий бренд магазинів МТС і більшої частини дилерських точок продажів. Перший переобладнаний магазин з'явиться на Хрещатику.

Бренд Vodafone не використовуватиметься на території сходу України, що не підконтрольних українській владі. 

ukrainianiphone.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: