Завантаження ...
banner

Чи впливає ціна квитка на відвідуваність Ніжинського краєзнавчого музею

27 грудня на засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про тимчасову платну послугу Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського"

музей, квиток, вартість, школярі

27 грудня на засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про тимчасову платну послугу Ніжинського краєзнавчого музею імені Івана Спаського".

З метою створення більш сприятливих умов для задоволення духовних, моральних та інтелектуальних потреб учнів загальноосвітніх шкіл міста, організації змістовного дозвілля під час зимових освітніх канікул, підвищення соціально-культурної активності школярів для останніх встановлюється зменшена вартість вхідного квитка у музей.

Зараз вартість вхідного квитка складає 8 гривень, а в період січня-лютого школярі можуть відвідати Ніжинський краєзнавчий музей всього за 2 грн.

Музей таким чином зможе прослідкувати, як зміниться відвідуваність із зменшенню вартістю вхідного квитка і чи ціна має вагомий вплив на відвідувачів.

Нагадаємо, що Ніжинський краєзнавчий музей імені Івана Спаського - це міський музейний комплекс, який складається з 4 відділів:

- Історичний відділ (вул. Батюка, 14, тел. 0689463519);
- Відділ "Природа Приостер’я"  (вул. Батюка, 14, тел. 0682374424);
- Художній відділ (вул. Батюка, 6, тел. 0981023026);
- Відділ "Поштова станція" (вул. Поштова, 5, тел. 0682356984).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: