Завантаження ...
banner

Ніжинська райрада почала готуватися до відзначення 70-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні

16 березня перший заступник голови районної держадміністрації Сергій Батрак провів засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі 70-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні.

16 березня перший заступник голови райдержадміністрації Сергій Батрак провів засідання оргкомітету з підготовки та відзначення в районі 70-ої річниці Перемоги у Другій світовій війні.Участь у засіданні взяли голова районної ради Олег Бузун та керівник апарату райдержадміністрації Тетяна Коник.

Присутні обговорили ряд важливих організаційних питань, що стосувались благоустрою територій, упорядкування та облаштування братських могил, ремонту пам’ятників та обелісків в населених пунктах району; проведення культурно-мистецьких заходів; акції «Зі святом Перемоги» з відвідуванням ветеранів війни за місцем проживання; участі ветеранів війни у традиційній зустрічі з керівництвом області у м.Чернігові; національно-патріотичного виховання учнівської молоді; широкого анонсування та висвітлення заходів тощо.
 
Сергій Батрак акцентував особливу увагу на питаннях соціального захисту та медичного обслуговування ветеранів, а також наголосив на необхідності максимального залучення учасників бойових дій та ветеранів війни для участі у святкових заходах до Дня Перемоги.
 
Розглянувши звернення Пленуму обласної ради організації ветеранів України щодо організації перерахунку коштів на благодійний рахунок Чернігівської обласної організації ветеранів, було вирішено підготувати листи на підприємства, організації та установи району щодо перерахунку коштів на благодійний рахунок Фонду матеріальної допомоги ветеранам війни в Ніжинському районі.
 
За результатами роботи члени оргкомітету отримали доручення до кінця поточного тижня надати пропозиції до районного Плану заходів.

nizhyn-rada.at.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: