Завантаження ...
banner
banner

Сьогодні у музичній школі відбудеться концерт квартету народних інструментів "Лабіринт"

Сьогодні, о 18:00 у Великому актовому залі Ніжинської дитячої музичної школи відбудеться концерт квартету народних інструментів "Лабіринт", який є переможцем та лауреатом багатьох міжнародних та українських конкурсів.

Сьогодні, о 18:00  у Великому актовому залі Ніжинської дитячої музичної школи відбудеться концерт квартету народних інструментів "Лабіринт". 

Творчість титулованого українського квартету народних інструментів широко відома, як у нашій державі, так і далеко за її межами.
 
За нетривалий час свого існування молоді виконавці вибороли численні нагороди на міжнародних конкурсах, стали постійними учасниками фестивалів та мистецьких акцій в Україні та за кордоном.
 
Мета музикантів Квартету "Лабіринт" ­– пропагувати у своїй творчості велику природну силу народних інструментів, виходячи за межі їх традиційного сприйняття. А також повернути слухача до автентичного фольклорного сприйняття Буття, яке здатне вирвати людську душу з темряви та непорозумінь. Дати можливість думати, мріяти, насолоджуватись, викликаючи бажання жити і творити.
 
Сьогодні Квартет народних інструментів "Лабіринт" належить до тих колективів, який своєю присутністю з першої ноти створює неповторну й осяйну теплом атмосферу в залі. Саме тому молоді музиканти так подобаються публіці, яка не обмежується віком чи мовою.
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: