Завантаження ...
banner
banner

До Ніжина їде "Лабіринт"

19 квітня з творчим візитом до Ніжина приїздить колектив-улюбленець нашого міста – квартет народних інструментів «ЛАБІРИНТ». В оновленій «феєричній» програмі ми зможемо почути оригінальні інтерпретації творів світової музичної класики та сучасних композиторів


Культурно-мистецький проект «Нова Філармонія» знову запрошує на творчу зустріч з талантами-віртуозами.

19 квітня з творчим візитом до Ніжина приїздить колектив-улюбленець нашого міста – квартет народних інструментів «ЛАБІРИНТ». Уже вчетверте місту випадає прекрасна нагода побачити цих музикантів із неповторним артистичним шармом. В оновленій «феєричній» програмі ми зможемо почути оригінальні інтерпретації творів світової музичної класики та сучасних композиторів.
 
Не побувавши на концерті «ЛАБІРИНТА» Ви навіть і близько не уявляєте собі, на скільки по-новому можна сприймати звучання народних інструментів! Які вражаючі можливості досяжні таким, здавалося б, усім звичним, баяну, домрі, балалайці!
 
Яскраві незабутні враження, море здивування та традиційний аншлаг очікуємо наступного вівторка 19 квітня о 17.30 у великій залі музичної школи!
 
Запрошуємо усіх бажаючих.
 
19 квітня (вівторок) о17.30
Велика зала Ніжинської дитячої музичної школи.
Вартість квитків – 20-50 грн.
Довідки за тел. (098) 83-102-46, (066) 269-169-7, (093) 490-60-61
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: