Завантаження ...
banner
banner

Троє пологів - п'ятеро дітей: у ніжинській родині народилася друга двійня

Днями родина Марченко з Ніжина поповнилася другою двійнею. Тепер у них п'ятеро дітей. Крім новонароджених Ванюши і Соломійки, є 7-річні двійнята Іллюша і Марьяша, а також 19-річна Іра. Як жартує сама породілля: троє пологів - п'ятеро дітей

пологовий будинок, двійнята
Фото з інтернету

Днями родина Марченко з Ніжина поповнилася другою двійнею. Тепер у них п'ятеро дітей. Крім новонароджених Ванюши і Соломійки, є 7-річні двійнята Іллюша і Марьяша, а також 19-річна Іра. Як жартує сама породілля: троє пологів - п'ятеро дітей.
 
- Всіх дітей я народжувала в Ніжинському пологовому будинку, - розповідає 39-річна Юля. - Тут дуже хороші лікарі і медсестри. Першу двійню у мене приймала лікар Оксана Чистякова, а Соломія і Ваня з'явилися на світ за допомогою кесаревого розтину, яке робив головний лікар Валерій Якуба, за що йому велике спасибі! Завдяки його професіоналізму я стала вдвічі щасливіші і переконалася, що у нас найкращі лікарі.
 
Новина про другу двійню стала несподіванкою як для тата, так і для мами.

- Це був справжній шок для нас обох, - ділиться Юля. - Вагітність проходила нормально. Я виконувала всі розпорядження лікарів, як мама розуміла свою відповідальність.

пологовий будинок, двійнята
 
- Сьогодні мама і малюки почувають себе добре. Ванюшу можна виписувати хоч сьогодні, а Соломійці ще необхідно набрати вагу (діти народилися на 37-му тижні вагітності. - Aвт.), - каже лікар-неонатолог Олена Шевчук. - За мою 35-річну практику це другий випадок, коли через декілька років у пари знову народилися двійнята. Тим більше що двійня, в якій хлопчик і дівчинка, - взагалі рідкість.
 
Подружжя Марченко скористалися новою послугою Міністерства юстиції і зареєстрували малюків прямо в пологовому будинку.
 
mynizhyn.com за матеріалами Валерія Кичко, «Гарт» №7 (2915) від 14 лютого 2019 gorod.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: