Завантаження ...
banner

Поблизу Ніжина горить сміттєзвалище

30 березня о 16:18 до ДСНС надійшла інформація, що поблизу Ніжин на полігоні побутових відходів КП «Виробниче управління комунального господарства» виникла пожежа окремими осередками на площі близько 7 га (загальна площа 15 га)



Фото з мережі Інтернет

30 березня о 16:18 до ДСНС надійшла інформація, що поблизу Ніжин на полігоні побутових відходів КП «Виробниче управління комунального господарства» виникла пожежа окремими осередками на площі близько 7 га (загальна площа 15 га).

Про це повідомляє сайт ДСНС. 

О 17:10 пожежу на площі 7 га локалізовано.

До гасіння залучено 17 чоловік та 5 одиниць. техніки, з них від ДСНС 8 чол. о/с та 2 од. техніки.

Окрім того, цього дня під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулося позачергове засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо виникнення пожежі на полігоні твердих побутових відходів.

На екстренному засіданні штабу було заслухано заступника керівника комунального підприємства "Виробничого управління комунального господарства" Юрія Хоменка, який доповів про причини виникнення небезпечної події, а також про заходи які були вжиті щодо ліквідації пожежі. 

Міський голова Анатолій Лінник, перший заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Григорій Олійник та представник управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України в Чернігівській області Юрій Аникієнко внесли свої пропозиції щодо ліквідації загоряння.





Підвівши підсумки наради комісія вирішила визнати пожежу на полігоні твердих побутових відходів загрозою виникнення надзвичайної ситуації з кодом 20610. 31 березня з 07-00 години залучити до ліквідації пожежі сили та засоби комунально-технічної служби цивільного захисту Ніжина, протипожежну службу та окремі підприємства.

Ніжинському міськрайонному відділу ДУ "Чернігівський лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України" надано доручення провести заміри стану повітря в мікрорайоні по вулиці Прилуцькій та інших місцях.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: