Завантаження ...
banner
banner

44-річний чоловік зґвалтував свою падчерку та проведе за ґратами 13 років

Прокурор довів у суді вину 44-річного зловмисника, який обвинувачувався в зґвалтуванні, тобто статевих зносинах із застосуванням фізичного насильства та з використанням безпорадного стану потерпілої, вчиненого щодо малолітньої

Прокуратура, зґвалтування


Прокурор довів у суді вину 44-річного зловмисника, який обвинувачувався в зґвалтуванні, тобто статевих зносинах із застосуванням фізичного насильства та з використанням безпорадного стану потерпілої, вчиненого щодо малолітньої.

Подія трапилась у липні минулого року в одному із сіл Носівського району.

Як з’ясувалось, нелюдь, з метою задоволення статевої пристрасті, завіз на велосипеді свою десятирічну падчерку на польову дорогу та використовуючи безпорадний стан дівчинки,  в силу її малолітнього віку, застосовуючи фізичне насильство зґвалтував останню.

Незважаючи на невизнання вини обвинуваченого, його вина у вчиненні злочину була повністю доведена в судовому засіданні.

Вироком Новозаводського районного суду  зловмисника засуджено  за ч. 4 ст. 152 КК України (зґвалтування, тобто статеві зносини із застосуванням фізичного насильства та з використанням безпорадного стану потерпілої особи, вчиненого щодо малолітньої) та призначено покарання у вигляді 13 років позбавлення волі.

До вступу вироку в законну силу обвинувачений перебуватиме під вартою.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: