Завантаження ...
banner
banner

Суд покарав зухвалого хулігана з Ніжина

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області розглянув у відкритому судовому засіданні кримінальне провадження відносно 35-річного мешканця Ніжина, якого обвинувачено у хуліганстві за ч. 1 ст. 296 КК

суд, прокуратура, хуліган

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області розглянув у  відкритому судовому засіданні кримінальне провадження відносно 35-річного мешканця Ніжина, якого обвинувачено у хуліганстві  за  ч. 1 ст. 296 КК України, а саме: грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю. 

Інцидент трапився у грудні 2018 року. Чоловік, з хуліганських мотивів, перебуваючи в стані  алкогольного сп’яніння, знаходячись в громадському місці, а саме в магазині одного із сіл Ніжинського району, діючи з прямим умислом направленим на грубе порушення громадського порядку, з метою демонстрації зневаги до загальноприйнятих норм поведінки, що супроводжувалось особливою зухвалістю, безпричинно почав словесний конфлікт, висловлювався до продавців магазину нецензурною лайкою, зухвало поводив себе по відношенню до оточуючих, намагався перескочити через прилавок магазину та розбив скляну вітрину де зберігався товар. У зв’язку з вчиненням вказаного діяння, діяльність закладу торгівлі була призупинена на певний час. 

Обвинувачений в судовому засіданні свою вину визнав повністю, щиро покаявся, відшкодував потерпілим завдані збитки. Тому суд, врахувавши всі обставини справи, визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 296 КК України та призначив йому покарання у виді 1 року обмеження волі, на підставі ст. 75 КК України звільнив від відбування покарання з іспитовим строком на 1 рік. Втім, якщо підсудний, протягом визначеного судом іспитового строку, вчинить новий злочин, тоді відбуватиме реальне покарання.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: