Завантаження ...
banner
banner

Протягом доби на Десні поліція затримала двох браконьєрів

Водна поліція разом із співробітниками рибоохоронного патруля викрила жителів Чернігівського району, які займалися незаконним виловом риби в період весняної заборони. Зранку 7 травня в ході проведення операції

Водна поліція разом із співробітниками рибоохоронного патруля викрила жителів Чернігівського району, які займалися незаконним виловом риби в період весняної заборони.

Зранку 7 травня в ході проведення операції «Нерест» співробітники водної поліції ГУНП в Чернігівській області в рамках спільного рейду з рибоохоронним патрулем затримали на забоці Десни жителя прибережного села, який незаконно виловлював рибу.

У зловмисника виявлено п’ять сіток та свіжовиловлена риба: 62 карасі, 13 лящів, 6 линів, 2 густери, один окунь і один рак.

браконьєри, поліція, затримання, Десна

Сума збитків, завданих рибним багатствам держави, сягає більше 4 тисяч гривень. У правопорушника вилучені сітки та улов.

Біля іншого села правоохоронці затримали зловмисника на човні, який трьома сітками теж незаконно ловив рибу. Наразі встановлюється сума завданих збитків.

Інформація про події внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальні провадження за частиною 1 статті 249 Кримінального кодексу України (незаконне зайняття рибним, звіриним або іншим водним добувним промислом, якщо воно заподіяло істотну шкоду) - карається штрафом від ста до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років.

Триває досудове розслідування.

браконьєри, поліція, затримання, Десна

Сектор комунікації поліції Чернігівської області
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: