Завантаження ...
banner

У Ніжині проведуть навчання з включенням електросирен

Шановні мешканці міста Ніжина. Відповідно до Кодексу цивільного захисту України та Плану основних заходів цивільного захисту Чернігівської області на 2019 рік, затвердженого розпорядженням голови ОДА у період

навчання, електросирени

Шановні мешканці міста Ніжина.

Відповідно до Кодексу цивільного захисту України та Плану основних заходів цивільного захисту Чернігівської області на 2019 рік, затвердженого розпорядженням голови ОДА у період з 21-23 травня 2019 року фахівцями Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи ОДА та Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області буде здійснено контроль щодо виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб міста Ніжин. 23 травня 2019 року будуть проводиться  практичні навчання  сил та служб цивільного захисту міста з включенням  електросирен по місту про початок навчань.

Шановні громадяни!  Просимо зберігати спокій.  Після включення електросирен прослухати повідомлення про інформування населення відділом з питань надзвичайних ситуацій.

Відділ з питань НС та ЦЗН
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: