Завантаження ...
banner
banner

У ЗОШ № 9 розпочали роботи з утеплення горища

На даний час у Ніжинській школі №9 тривають роботи ЕСКО-компанії. Це один з п’яти енергосервісних договорів, впровадження якого розпочалось у даному навчальному закладі в рамках Проекту ПРООН

школа №9, енергоефективність, ЕСКО

На даний час у Ніжинській школі №9 тривають роботи ЕСКО-компанії. Це один з п’яти енергосервісних договорів, впровадження якого розпочалось у даному навчальному закладі в рамках Проекту ПРООН "Усунення бар’єрів для сприяння інвестиціям в енергоефективність громадських будівель в малих та середніх містах України шляхом застосування механізму ЕСКО".


Суть концепції енергосервісу полягає в тому, що енергоефективні заходи в будівлях бюджетних установ (шкіл, дитячих садочків, лікарень, університетів тощо) впроваджуються приватними інвесторами – енергосервісними компаніями (ЕСКО), а оплата здійснюється виключно за рахунок економії (скорочення витрат на споживання комунальних послуг та енергоносіїв), досягнутої в результаті здійснення енергоефективних заходів.

Наразі, у ЗОШ № 9 розпочали роботи з утеплення горища. Для цього використовують нову технологію, а саме засипають горище мінеральною ватою товщиною до 30 см. 

Про це на щотижневій оперативній нараді повідомив начальник відділу  інвестиційної діяльності та розвитку інфраструктури Денис Ворона.

школа №9, енергоефективність, ЕСКО

школа №9, енергоефективність, ЕСКО
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: