Завантаження ...
banner

За хабар поліцейським горе-водій заплатить 8500 штрафу

Прокурором доведено у суді вину жителя Ніжина, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі

хабар, поліція, суд, прокуратура

Прокурором доведено у суді вину жителя Ніжина, який обвинувачувався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України (надання неправомірної вигоди службовій особі за не вчинення службовою особою в інтересах того, хто пропонує таку вигоду, будь-якої дії з використанням наданої їй влади та службового становища). 

Як повідомлялось раніше, в січні 2019 року 31-чоловік, керуючи транспортним засобом, був зупинений працівниками патрульної поліції за  порушення правил дорожнього руху та відсутність при собі посвідчення водія. 

З метою запобігти тимчасовому затриманню транспортного засобу та уникнути відповідальності за вчинення ним адміністративного правопорушення, зловмисник запропонував співробітникам правоохоронного органу неправомірну вигоду у розмірі 1600 гривень. 

Вироком Ніжинського міськрайонного суду обвинуваченого визнано винним у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 369 КК України та призначено покарання у вигляді штрафу, в розмірі 8500 грн.  

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: