Завантаження ...
banner

На вісім років може сісти жінка-водій за ДТП на Ніжинщині

За належного процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло

автобус, діти, ДТП, прокуратура, суд

За належного процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що заподіяло тяжкі, а також середньої тяжкості тілесні ушкодження.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Чернігівської області.

Подія трапилась 3 серпня 2018 року на автодорозі Кіпті-Глухів-Бачівськ у Ніжинському районі. Водій автомобіля марки «Volkswagen Lt 35» перевозила з с. Кіпті до м. Глухів Сумської області 11 пасажирів, 4 з яких були діти віком до 12 років.

Рухаючись на 60 км вказаної автодороги зі швидкістю 110 км/год., водій перевищила максимальну допустиму швидкість руху, не правильно відреагувала на появу зустрічного транспортного засобу та повернувшись в межі своєї смуги руху здійснила різкий маневр, внаслідок чого виїхала на узбіччя, де зіткнулась із металевим боковим огородженням бар’єрного типу.

Внаслідок даної дорожньо-транспортної пригоди 7 пасажирів отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

З числа травмованих двоє неповнолітніх отримали тяжкі тілесні ушкодження.

Наразі обвинувальний акт направлено до суду.

Джерело: Високий Вал 

автобус, діти, ДТП, прокуратура, суд

автобус, діти, ДТП, прокуратура, суд

автобус, діти, ДТП, прокуратура, суд

автобус, діти, ДТП, прокуратура, суд
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: