Завантаження ...
banner

У Світанку корову вбив електичний струм

4-го червня, близько 8-ої години вечора, в селі Світанок Ніжинського району електрострумом вбило корову. Подія сталася в самому центрі села, де постійно ходять люди та граються діти. Корова заплуталася в електричному проводі

корова, електричні проводи, РЕС


4-го червня, близько 8-ої години вечора, в селі Світанок Ніжинського району електрострумом вбило корову. Подія сталася в самому центрі села, де постійно ходять люди та граються діти. Корова заплуталася в електричному проводі, який обірвався через розростання шовковиці.

Повідомляє сайт "Нежатин". 

Як повідомляють журналістам місцеві жителі, ця ділянка електромережі давно вже є аварійною: той провід вже неодноразово "ремонтувався" – просто скручувався електриками аби як. 

"Виникає природнє запитання: чи не робота це РЕСівців – займатися обпилюванням гілок в проводах? Сповп-то стоїть на проїжджій частині, не в чиємусь дворі. Чи не робота РЕСівців робити ремонт аварійних ділянок і робити це якісно? За що ми платимо комуналку? Чи будемо чекати ще більшої трагедії, коли (не дай Бог) постраждають люди?", – бідкається житель Світанку Нікіта.


корова, електричні проводи, РЕС

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: