Завантаження ...
banner

У сквері Гоголя з'явиться фотозона

25 червня у малій залі міської ради відбулося засідання містобудівної ради під головуванням начальника відділу містобудування та архітектури – головного архітектора Вікторії Мироненко

сквер Гоголя, фотозона

25 червня у малій залі міської ради відбулося засідання містобудівної ради під головуванням начальника відділу містобудування та архітектури – головного архітектора Вікторії Мироненко.

На розгляд комісії були винесені наступні питання:

1. Погодження місця розташування фотозони в сквері Гоголя.

2. Погодження містобудівної документації: «Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) за адресою: Чернігівська область, місто Ніжин, вул.Чернігівська, 30».

3. Різне.

Під час розгляду питання щодо погодження місця розташування фотозони в сквері Гоголя доповіла депутат міської ради Наталія Радченко, яка зазначила, що фотозона – постать Гоголя (виготовлення та встановлення буде здійснюватиметься за власні кошти). Прив’язка до місця розташування – встановлено буде при вході в сквери з вулиці Яворського – вулиці Гоголя. Наталія Іванівна наголосила що це перша фотозона, в майбутньому планується ще встановлення декількох (можливо це будуть герої з творів самого Миколи Гоголя). Підвівши підсумок обговорення, члени містобудівної ради погодили місце розташування при умові, коли буде встановлюватись комісія вийде на місце та обстежить даний об’єкт.

сквер Гоголя, фотозона

Під час розгляду «різного» було розглянуто питання директора комунального ринку Юлії Галіч, щодо виведення 3 споруд з пам’яток архітектури місцевого значення, які знаходяться на території ринку. Юлія Вікторівна доповіла, що є комплекс магазинів з юридичною адресою вул.Московська,1 (корп.11, 22, 26), які перебувають в дуже аварійному стані. Для попередження надзвичайної ситуації та обвалу деяких стін даних будівель необхідно їх виключити з пам’яток архітектури (дані будівлі знаходяться всередині ринку). Головний спеціаліст управління культури і туризму Олександра Сімкіна пояснила, що необхідне клопотання сесії міської ради до департаменту культури і туризму, національностей та релігії Чернігівської ОДА, щодо розгляду даного питання на своїй координаційній раді та надання висновку до Міністерства культури про виведення даних об’єктів з пам’яток архітектури.


сквер Гоголя, фотозона

сквер Гоголя, фотозона

сквер Гоголя, фотозона
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: