Завантаження ...
banner

Скільки коштів місто витратить на святкування Івана Купала?

Сьогодні, 27 червня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили рішення "Про фінансування загальноміського культурно-мистецького заходу Івана Купала". Згідно проекту рішення

Івана Купала, кошторис, витрати
Фото Ігоря Волосянкіна

Сьогодні, 27 червня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і погодили рішення "Про фінансування загальноміського культурно-мистецького заходу Івана Купала".


Згідно проекту рішення, на проведення загальноміського культурно-мистецького заходу Івана Купала витратять більше ста тисяч гривень.

Івана Купала, кошторис, витрати

Ознайомившись з кошторисом, у членів виконавчого комітету виникли питання щодо пункту про встановлення і демонтаж сцени, що коштує більше 16 тисяч гривень. Хоча ця сцена належить місту і була спеціально придбана, щоб економити кошти на оренді. 

Також міський голова Анатолій Лінник запитав і про пункт "5. Послуги з організаційного забезпечення проведення концертно-розважальної програми" на який передбачено 30 тисяч гривень.

Заступник начальника управління культури і туризму Антоніна Купрій зазначила, що сцену будуть встановлювати наймані робітники. Раніше її встановлення було безкоштовне місту, бо роботи виконували працівники комунального ринку. А так, як штат їх скоротили, то безкоштовно роботи виконувати вже нікому.

А 30 тисяч гривень передбачено на винагородження дев'яти колективів, які будуть виступати на святі. Таким чином, місцевих артистів заохочують до співпраці і виступів.

Нікітіна Наталія
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: