Завантаження ...
banner
banner

Гаряче аргентинське танго у Ніжині. Фото і відео

30 червня ГО "Створімо майбутнє разом" на чолі з Євгеном Коваленко разом із Інною Коновал провели майстер-клас із аргентинського танго у рамках проекту "Open Dance" (2019) з нагоди Дня молоді та фестивалю "YouthFest"

аргентинське танго, Євген Коваленко, День молоді

30 червня ГО "Створімо майбутнє разом" на чолі з Євгеном Коваленко разом із Інною Коновал провели майстер-клас із аргентинського танго у рамках проекту "Open Dance" (2019) з нагоди Дня молоді та фестивалю "YouthFest", який пройшов у Ніжині. 

"Дякуємо всім учасникам, що спробували освоїти деякі рухи даного танцю. Танго - аргентинський народний танець; парний танець вільної композиції, який відзначається енергічним та чітким ритмом. 


Аргентинське танго об'єднує в собі багато різних стилів, які розвивалися в різний час у різних регіонах Аргентини та Уругваю. 


У танго єдине все — погляди, руки, долоні, кожен рух тіла, що рухається в такт танго, супроводжуючи те, що переживає пара під час танцю.

Танго проникає всередину й досягає сердець тих, хто споглядає за танцівниками, завдяки тим почуттям, які вони вкладають у танець і якість їхньої хореографії. Кожна строфа, кожен пасаж, кожне танго сповнені неповторних моментів, неможливо танцювати танго, слідуючи одній і тій же моделі поведінки для всієї мелодії. Є сумні, веселі, пристрасні чи ейфорійні каданси, тихі або грандіозні фінали, музика in-crescendo чи in-diminuendo — все це лише виражає почуття, які танцівники переносять на свої ноги та все тіло" - пише у Facebook Євген Коваленко.

аргентинське танго, Євген Коваленко, День молоді

аргентинське танго, Євген Коваленко, День молоді
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: