Завантаження ...
banner

Звернення лідера партії «СИЛА і ЧЕСТЬ» Ігора Петровича СМЕШКА

Дорогі мешканці Ніжинщини, Носівщини, Варвинщини та Срібнянщини, Ічнянщини! Перш за все, дякую Вам за неймовірно високу довіру в першому турі виборів президента України. Без жодної хвилини політичної реклами

ІМІДЖ


Олександр Харченко, партія

 

Дорогі мешканці Ніжинщини, Носівщини, Варвинщини та  Срібнянщини, Ічнянщини!

Перш за все, дякую Вам за неймовірно високу довіру в першому турі виборів президента України. Без жодної хвилини політичної реклами, без бордів, оплачених агітаторів та навіть без жодного члена виборчої комісії, Ви віддали свій голос за мене не завдяки купленим голосам, а від душі, виключно завдяки щирій вірі в мої ідеї та переконання.

Хочу, щоб Ви знали: особисто для мене Ваша підтримка варта набагато більше, аніж будь-які рейтинги, які олігархічні партії замовляють, щоб маніпулювати свідомістю показуючи брехливі цифри.

Я розумію, що Ви точно не хотіли жити так як керував попередній президент, тобто фактично виживати. Але, з іншого боку Ви голосували за мене, бо не були впевнені в спроможності інших кандидатів реалізувати свої ідеї. Усі хочуть добробуту й щастя для громадян нашої України. Та чи усі партії знають як цього досягти та мають професійних досвідчених людей для початку роботи вже наступного дня після обрання?

Ні! Не правда коли говорять, що наша країна бідна й ми не можемо підвищити заробітні плати, пенсії, виплати одиноким матерям чи багатодітним сім’ям!

Ні! Не правда, коли розказують, що тарифи на газ та інші послуги мають бути високими! 

Правда в тому, що в Україні створено олігархічну державу, в якій лише декілька родин заробляють на надрах та корисних копалинах, на використанні найродючішої землі в світі, які згідно Конституції України є основним багатством нашої держави!

Як колишній військовослужбовець, очільник СБУ та керівник РНБО, я дуже добре знаю не лише усі схеми злочинного збагачення та доведення до бідності народу України. Я знаю як ці схеми поламати. Для цього не потрібно ані змін до законодавства, ані призначення на посади міністрів іноземців, ані чекати довгі роки! 

Достатньо привести до влади сильних професійних людей з розумінням системи, які, водночас, матимуть честь змінити систему, а не очолити «потоки», як це відбувається кожного разу після зміни влади в нашій державі!

Кожен з президентів незалежної України запрошував мене на найвищі державні посади, щоб розкрити найскладніші схеми розкрадання національних багатств. Але, як тільки я зі своєю командою професійних патріотів, що знаються не лише на розвідці чи опертивній діяльності, а добре розбираються в тонкощах економіки, розкривали основні схеми та пропонували комплекс рішень, щоб припинити схеми назавжди й спрямувати кошти в бюджет, – мене з командою одразу звільняли. А, щоб менше заважав, ще й направляли подалі від України на дипломатичну службу. 

Так було при Кучмі (коли найближчі родичі за часи президенства стали найбагатшими людьми Європи), так було при президенстві Ющенка з його «любими друзями», які бажали змінити не систему, а людей всередині системи. Не багато чим відрізнявся в бажанні справді змінити систему розподілу національного багатства й президент Порошенко. Кожен з цих президентів запрошував мене створити систему національної безпеки та навести лад в тому числі в економічній сфері. А після того як моя команда вказувала не лише на конкретні злочинні схеми, а й на конкретні прізвища, й просила дати нам наказ на закриття цих відвертих бандитських угрупувань та затримати найвищих посадових осіб – мене одразу звільняли з посади, або переводили в іншу країну на дипломатичну службу (фактично – в «заслання», щоб я не заважав далі змінювати своїх людей, а не ламати схеми).

Зокрема, під моїм керівництвом проведено усе належне для викриття й затримання колишнього Прем’єр-міністра Лазаренка. Українська держава й зараз має не лише право, а й обов’язок домогтися екстрадиції (примусового повернення) Лазаренка до України та конфіскувати в дохід державного бюджету мільйони доларів США, які ми знайшли та задокументували 20 років тому. Для того, щоб Україна повернула собі хоча б частину вкраденого нічого додатков не потрібно, окрім як повернути обвинуваченого до нашої держави. Ця екстрадиція не відбувається лише тому, що й зараз багато українських політиків найвищого рангу бояться понести відповідальність разом з колишнім чиновником, який збагачувався спільно з так званими українськими «політиками», а фактично спільниками. 

Я – офіцер та маю виконувати накази вищого політичного керівництва держави. Однак, саме ці люди й є найбільшою загрозою для національних інтересів держави.

Я знаю їх усіх по прізвищах! Я знаю, що їх потрібно судити. Судити українським судом та конфісковувати награбоване не в дохід іноземних держав, а до бюджету України, бо ці кошти вкрадені саме в українців; у наших з вами родин.

Україна – надзвичайно багата країна! Нам потрібен лише чесний розподіл багатств, що нам дав Господь Бог та наші предки, які століттями виборювали незалежність для держави!

Саме тому, я змушений йти в політику, хоча ніколи не був там, а завжди служив народу України на найскладніших ділянках. Якщо Ви підтримуєте мене, то критично важливо підтримати нашу команду нових людей у політиці – партію «СИЛА і ЧЕСТЬ».

Олександр Харченко, партія

Ми дуже ретельно обирали наших кандидатів. По Вашому 209-му округу «СИЛА і ЧЕСТЬ» горда підтримати одного з найкращих мажоритарних кандидатів – ХАРЧЕНКА Олександра Володимировича. Він ваш земляк з Ніжина. Людина з провінційного міста, яка досягла високих успіхів у кар’єрі завдяки постійному навчанню та нестримному прагненню. Олександр Харченко вже до 30 років здобув три вищі освіти: юридичну й економічну – в Україні. Також є магістром управління закінчивши університет в США.

Він є адвокатом, підприємцем, який зареєстрований в Ніжині та сплачує податки до місцевого бюджету.

Як у діючого юриста, в нього є законотворчий досвід. Як економіст він глибоко розуміється на економічній складовій державних процесів. Як управлінець є керівником юридичного управління в реальному секторі економіки. Також, дуже важливо, що має досвід життя за кордоном в країні з розвинутими демократичними традиціями та зможе привнести в розбудову новітньої України позитив, який століттями напрацьовували західні демократії.

Нам потрібні в парламенті сильні й чесні депутати, які почнуть працювати вже з наступного дня після обрання.

Прошу підтримати вашого земляка Олександра Харченка в народні депутати України від партії «СИЛА і ЧЕСТЬ» по 209 округу.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: