Завантаження ...
banner
banner

Біля домоволодінь Ніжина виявили бойову гранату?

30 липня до чергового Ніжинського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення біля одного з домоволодінь міста бойової гранати. На місце події прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки Головного управління національної поліції

граната, експертиза

30 липня до чергового Ніжинського відділу поліції надійшло повідомлення про виявлення біля одного з домоволодінь міста бойової гранати. На місце події прибула слідчо-оперативна група та вибухотехніки Головного управління національної поліції України в Чернігівській області. 

Предмет, схожий на  гранату Ф – 1 вилучено та направлено на експертизу, яка повинна встановити, чи дійсно це вибухонебезпечний предмет, чи це лише муляж гранати. Наразі поліцією проводяться заходи по встановленню власника даного вибухонебезпечного предмета.

Шановні ніжинці! При виявленні підозрілих предметів, схожих на вибухонебезпечні, ні в якому разі не потрібно їх брати в руки чи переносити. Телефонуйте до служби порятунку 101 або до Ніжинського відділу поліції по тел. 2-30-48, 2-37-63 або 0684695239.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій виконавчого комітету Ніжинської міської ради (за інформацією Ніжинського відділу поліції)
Фото – Ніжинський МРВ управління ДСНС України у Чернігівській області

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: