Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині встановили сім нових пішохідних світлофорів

Нещодавно по вулиці Шевченка (від площі до вулиці Об'їжджа) у рамках проекту громадського бюджету міста Ніжин "Безпечний освітлений пішохідний перехід з безбар'єрним рухом" встановили 7 нових

світлофори, проект, пішохід

Нещодавно по вулиці Шевченка (від площі до вулиці Об'їжджа) у рамках проекту громадського бюджету міста Ніжин "Безпечний освітлений пішохідний перехід з безбар'єрним рухом" встановили 7 нових пішохідних світлофорів.

"Дореалізовуємо проект за минулий рік. Загалом, згідно з проектом, має бутии 12 світлових консолів та 12 світлофорів: перехрестя по вулиці Об'їжджа, біля ЗОШ №2, біля магазину "Фора" - Синяківська, біля парку Шевченка, мости - театральний та інститутський", - прокоментувала заступник начальника УЖКГ та Б Світлана Сіренко.

світлофори, проект, пішохід

Згідно з даним проектом освітлення пішохідних переходів допоможе вирішити проблеми, з якими стикаються як пішоходи, так і водії. Адже одна з основних причин ДТП - погана видимість.

Водіям у вечірні та нічні години складно помітити пішохода і сам пішохідний перехід, незважаючи на наявність дорожнього знаку.

За матеріалами Тетяни Марченко Ніжинська міська газета "Вісті" №30 від 26 липня 2019 року
Фото mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: