Завантаження ...
banner
banner

Ярмарком: із «зіркою» не визначилися

Топ-темою засідання ярмаркому 2 серпня стало питання: кого ж із зірок естради запросити до Ніжина на Покровський ярмарок? Прейскурант цін зазначених зіркових гостей дуже різнитися. Так, Пан Карпо просить за свій виступ для ніжинців 11 тис. грн., Театр пародій «Дзідзьо-Сердючка» – всі 20

ярмарком, зірки, прейскурант

Топ-темою засідання ярмаркому 2 серпня стало питання: кого ж із зірок естради запросити до Ніжина на Покровський ярмарок? 

Прейскурант цін зазначених зіркових гостей дуже різнитися. Так, Пан Карпо просить за свій виступ для ніжинців 11 тис. грн., Театр пародій «Дзідзьо-Сердючка» – всі 20, Марина Одольська, як і гурт «Младо» – 15, гурт «Аква Віта» – 20, Олена Луценко – 28, брати Яремчуки – 60, Тарас Петриненко – 50, Євген Літвінкович – 50, Оксана Пекун – 56, Алла і Максим Кудлай – 80, Наталка Карпа – 90, Олег Кензов – 40, гурт «Табула Раса» – 30, Арсен Мірзоян, як і Віктор Павлік – 120 тисяч грн., Ірина Федишин – 200, гурт «Нікіта» – 210 тис. грн., гурт «Агонь» – 6, 5 тисяч у. о., а Олег Вінник – 1 мільйон грн. Було зазначено, що ці цифри – лише технічний райдер, без трансортних послуг та інших витрат. Якщо це все додати – сума виросте, як мінімум, вдвічі. Тож присутні члени засідання інформацію взяли  до уваги, але з зіркою не визначилися. Зійшлися на тому, що ще є час подумати і все зважити. 

В ході ярмаркому також вирішили застосувати знижку в 30% на так звані комерційно-непривабливі вулиці, де не відбуваються великі торги. Це місце по вул. Гоголя (біля управління праці), площа М. Заньковецької (від поліклініки і до зупинок), вул. Набережна (біля ТЦ «Терем») і резервне місце по вул. Вороб’ївська, 1 (біля «свинячого ринку»).

У якостіподарунків для гостей ярмаркуцього разу запропонуваликартину з лялькою-мотанкою. Ідею запозичили в обласного центру народної творчості.

ярмарком, зірки, прейскурант

Відомий пасічник Петро Балаш просив виділити по вулиці Московській 12 місць із знижкою в 30% для торгівлі медом. Втім, присутні йому відмовили.

Обговорили і те, що частину території парка Шевченка доведеться віддати для проведення ярмарку. Це можуть бути як торгові місця, так і зона розваги. Директор парку Олександр Болбат зауважив, що він не проти. 

Наступне засідання ярмаркому відбудеться за два тижні,  а саме: 16 серпня.

Валентина Пильник

ярмарком, зірки, прейскурант

ярмарком, зірки, прейскурант
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: