Завантаження ...
banner
banner

Торговців з Московської будуть попереджати у письмовому вигляді про порушення закону

Вчора, 7 квітня, відбулася оперативна нарада за участю представників Ніжинської міжрайонної прокуратури та міськвідділу МВ УМВС, на якій було обговорено проблему незаконної торгівлі по вул. Московській на тротуарі та проїзній частині.

Вчора, 7 квітня, у кабінеті Ніжинського міського голови Анатолія Лінника відбулася оперативна нарада за участю представників Ніжинської міжрайонної прокуратури та міськвідділу МВ УМВС, на якій було обговорено проблему незаконної торгівлі по вул. Московській на тротуарі та проїзній частині. 

Було висловлено спільну думку про необхідність продовження роботи з виконання вимог закону України щодо незаконної торгівлі, провести роз'яснювальну роботу серед торговців, попередивши їх в письмовому вигляді про відповідальність порушення закону. В разі невиконання норм законів, їх порушення тягне за собою покарання у вигляді штрафів та конфіскації вилученого товару.

Разом із тим, ще раз було наголошено, що було створено в достатній кількості законні місця для ведення торгівлі. На початку зустрічі було зазначено, що, виходячи з реакції ніжинців, переважна більшість підтримує позицію міської влади та міського голови Анатолія Лінника стосовно наведення порядку зі стихійною та незаконною торгівлею по вул. Московській.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: