Завантаження ...
banner

ПрАТ "Ніжинський жиркомбінат" у списку боржників за електроенергію

Злісних боржників-бюджетників почали відключати від електропостачання. Про це на своєму офіційному сайті повідомляє ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ». З початку місяця через борги за електроенергію було знеструмлено 195

боржники, електроенергія, Ніжинський жиркомбінат

Злісних боржників-бюджетників почали відключати від електропостачання. Про це на своєму офіційному сайті повідомляє ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ».

З початку місяця через борги за електроенергію було знеструмлено 195 побутових споживачів та 57 юридичних. 19 серпня в Прилуках від електропостачання відключено два підприємства – КП «Водоканал» Ладанської селищної ради та Прилуцький квартирно-експлуатаційний відділ.

КП «Водоканал» Ладанської селищної ради на початок липня мало борг у 216,49 тисяч гривень. Підприємство сплатило частину цих коштів, втім, станом на 19 серпня, борг складає 154,06 тисячі гривень. Прилуцький квартирно-експлуатаційний відділ на початок липня заборгував за використану електроенергію 231,7 тисячу гривень. Станом на 19 серпня борг складає 80,59 тисяч гривень. Загалом, до реєстру боржників потрапили 110 підприємств. Всі боржники попереджені, що в разі несплати боргу у визначені терміни їх буде знеструмлено.

Наразі боржниками залишаються такі підприємства:



Чимало споживачів звертаються до ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» і запевняють, що борги будуть сплачені в найкоротші терміни. Втім, заборгованість тільки накопичується, а компанія через цих споживачів несе чималі збитки.

У ТОВ «ЕНЕРА ЧЕРНІГІВ» зазначили, що компанія більше не йтиме на компроміси і не буде постачати електроенергію споживачам-боржникам. В разі несплати авансових рахунків за електроенергію (за 5 днів до початку розрахункового місяця) або фактичних рахунків за використану енергію, протягом 5 днів після отримання розрахункового документу, товариство розриватиме договір про постачання електричної енергії, а споживача буде відправлено до постачальника «останньої надіі». 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: