Завантаження ...
banner
banner

Центр розвитку «Step by Step» вже 16 років допомагає ніжинцям у вивченні іноземних мов

Новий навчальний рік розпочинається не тільки у школах та університетах, а й у центрі розвитку дітей Step by Step, керівником якого являється Бедринець Ірина Миколаївна. Нещодавно, 29 серпня

НА ПРАВАХ РЕКЛАМИ

Step by Step, центр, Ірина Бедринець


Новий навчальний рік розпочинається не тільки у школах та університетах, а й у центрі розвитку дітей Step by Step, керівником якого являється Бедринець Ірина Миколаївна.

Нещодавно, 29 серпня,  у  Ніжинському виконкомі було проведено урочисту нагороду підприємців нашого міста які старанно працюють і докладають максимальних зусиль заради розвитку бізнесу у м. Ніжин. Міський голова Лінник  А. В. особисто вручив подяку Бедринець Ірині Миколаївні за внесок у розвиток підприємництва, участь у формуванні міського бюджету, створення додаткових робочих місць.  

«Ця відзнака являється неймовірно приємною подією у житті нашого центру, - говорить Ірина Миколаївна, - вона стимулює та надихає завжди надавати якісні послуги та завжди бути найкращими!»

Step by Step, центр, Ірина Бедринець

Уже 16 років центр розвитку «Step by Step» успішно допомагає ніжинцям у вивченні англійської, німецької та польської мов. Досвідчені й креативні викладачі знають, як зробити заняття цікавим та ефективним не лише для дітей, котрим необхідно поглибити знання, а й для дорослих, які хочуть закріпити такі необхідні для роботи й відпочинку розмовні навички. 

Сучасне методичне забезпечення, затишні приміщення, професіоналізм дружнього колективу – усе це створює неперевершену атмосферу сім’ї «Step by Step», котра складається з вихованців групи неповного дня, підготовки до школи, творчої майстерні, гостей літнього англомовного табору, учнівських груп, сформованих за рівнем знань, та дорослих, що відвідують індивідуальні й групові заняття, опановуючи англійську, німецьку чи польську мови.

Step by Step, центр, Ірина Бедринець

«Step by Step» дбає і про цікаве дозвілля своєї родини – вихованці із задоволенням беруть участь у творчих конкурсах, їздять на екскурсії Україною, відвідують концерти улюблених груп, відпочивають на Чорному морі та в Карпатах, оздоровляються закордоном (Болгарія).

Цьогоріч «Step by Step» раді повідомити про розширення і відтепер чекають на Вас у трьох філіалах:

- Школа № 17;
- Шевченка 11 а (ТОЦ Гермес, 3-й поверх);
- Шевченка 110/1 (зуп. Молодіжна).

Тож якщо Ви давно мріяли, аби Ваша дитина із задоволенням вивчала іноземну мову, або й самі хотіли «підтягти» знання – запис та детальна інформація за телефонами 096-722-90-09 та 068-131-79-49 .      

Дідок М.С.

Step by Step, центр, Ірина Бедринець
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: