Завантаження ...
banner
banner

Про значний внесок ніжинських ракетомоделістів в успіх збірної України на Чемпіонаті Європи

З 24 по 30 серпня 2019 року у місті Бузеу (Румунія) відбувся Чемпіонат Європи з космічних моделей ракет серед дорослих спортсменів та юніорів. У Чемпіонаті Європи 13 країн представляли свої команди

ракетомоделісти, Чемпіонат Європи, успіх

З 24 по 30 серпня 2019 року у місті Бузеу (Румунія) відбувся Чемпіонат Європи з космічних моделей ракет серед дорослих спортсменів та юніорів.

У Чемпіонаті Європи 13 країн представляли свої команди з надією на перемогу. Команда України посіла ІІІ загальнокомандне місце на Чемпіонаті Європи, отримавши 13 медалей. За першість у чемпіонаті Європи у складі збірної команди України з ракетомодельного спорту змагалися та зробили значний внесок в її успішний результат дев’ятеро ніжинців:

1. Примушко Андрій – вихованець ракетомодельного гуртка Ніжинської станції юних техніків, Чемпіон Європи в класі моделей S5B в особистому та командному заліку, 3 командне місце в класі моделей S7Junior, бронзовий призер Чемпіонату Європи в загальному командному заліку.

2. Пархоменко Богдан – вихованець ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ, срібний призер в класі моделей S5B в особистому заліку та чемпіон в командному заліку, 3 командне місце в класі моделей S7Junior, бронзовий призер Чемпіонату Європи в загальному командному заліку.

3. Радченко Олександр – вихованець ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ, золотий призер в класі моделей S5B в командному заліку, 2 командне місце в класі моделей S8DJunior, 3 командне місце в класі моделей S7Junior, бронзовий призер Чемпіонату Європи в загальному командному заліку.

4. Труш Сергій – випускник ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ, срібний призер в класі моделей S5C, бронзовий призер Чемпіонату Європи в загальному командному заліку.

5. Струк Вадим – випускник ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ, срібний призер в класі моделей S5C, бронзовий призер Чемпіонату Європи в загальному командному заліку.

6. Івченко Степан Сергійович – керівник авіамодельного гуртка Ніжинської СЮТ, срібний призер в класі моделей S8E та S5C, бронзовий призер Чемпіонату Європи в загальному командному заліку.

7. Приданніков Денис Борисович – керівник ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ, керівник команди, суддя Чемпіонату Європи.

8. Панахно Володимир Володимирович – керівник ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ, тренер юнацької збірної команди України.

9. Шуляк Сергій Володимирович – керівник ракетомодельного гуртка Ніжинської СЮТ, помічник тренера юнацької збірної команди України.

До речі, саме в Ніжині відбувалися й тренувальні збори української команди перед Чемпіонатом Європи. Відправлялися до Румунії українські спортсмени також від центральної прощі нашого міста, де наш міський голова А. В. Лінник побажав їм успішних стартів. По поверненню до рідного міста всіх ніжинських спортсменів та їх наставників було урочисто відзначено Подяками міського голови за активну участь у Чемпіонаті Європи з ракетомодельного спорту 2019 року та популяризацію спортивного ракетомоделювання.

Вітаємо наших спортсменів та їх тренерів з чудовими результатами та гарним виступом на Чемпіонаті!

Управління освіти Ніжинської міської ради 

ракетомоделісти, Чемпіонат Європи, успіх

ракетомоделісти, Чемпіонат Європи, успіх

ракетомоделісти, Чемпіонат Європи, успіх

ракетомоделісти, Чемпіонат Європи, успіх

ракетомоделісти, Чемпіонат Європи, успіх
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: