Завантаження ...
banner
banner

На Огірковий фестиваль до Ніжина має приїхати 1+1 і Чернігівське телебачення

Сьогодні, 12 вересня, у малому залі виконавчого комітету відбулось засідання огранізаційного комітету з підготовки та проведення у Ніжині фестивалю «Його величність Ніжинський огірок»

огірок, фестиваль, оргкомітет

Сьогодні, 12 вересня, у малому залі виконавчого комітету відбулось засідання огранізаційного комітету з підготовки та проведення у Ніжині фестивалю «Його величність Ніжинський огірок».

Начальник управління культури і туризму Ніжинської міської ради Тетяна Бассак розповіла, що фестиваль зараз посилено рекламують. До нас на свято, за попередньою інформацією, має приїхати і знімальна група 1+1, і Чернігівське телебачення. 

Програма фестивалю буде насиченою. До Ніжина також приїдуть поважні гості. 

Традиційно на святі проведуть конкурси на "Найдовший огірок", "Оформлення посуду для огірків", "Найкращі вироби в огірковій тематиці". Переможці конкурсів отримають подарунки.

Також на фестиваль до Ніжина приїдуть туристи з Києва у рамках туру вихідного дня. Бажаючі зможуть замовити екскурсію і поближче познайомитись з ніжинським колоритом і тисячолітньою історією.

Ніжинці готуються до Огіркового фестивалю у посиленому режимі, навіть одна із багатодітних родин виявила бажання прийняти участь у фестивалі і самостійно готується до свята. 

Також на засіданні оргкомітету обговорили концертно-розважальну програму. До Ніжина мають приїхати колективи з різних куточків Чернігівщини. Ігор Шалай розповів, що замовив шлягер про ніжинський огірок у виконавця із Прилук. 

Семикілограмовий торт від ТОВ «Ніжинський хліб» члени оргкомітету вирішили подарувати дітям з Ніжинського дитячого будинку-інтернат.

Згадали і про дрескод на фестивалі - бажано одягнутися в зеленому кольорі (це обов'язково для членів оргкомітету, а для гостей - за бажанням).

Сцену фестивалю будуть монтувати на площадці, де у парку Шевченка постійно розміщується цирк.

Тож, завітайте на фестиваль «Його величність Ніжинський огірок» 14 вересня у парку Шевченка з 11.00 до 15.00. Буде на що подивитись!

Наталія Нікітіна
фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: